Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην ΑΕΚ έπαθαν... Καπίνο! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-16 14:18:00

Στην ΑΕΚ έπαθαν... Καπίνο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στην ΑΕΚ έπαθαν... Καπίνο! (ΦΩΤΟ)

Γιατί ο γκολκίπερ της Ένωσης είναι το εύκολο «θύμα» μετά τις γκέλες;

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Ξάνθη στα Πηγάδια (1-1) και έτσι «παρέδωσε» την κορυφή της βαθμολογίας στον ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο γεγονός ανησύχησε τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», ενώ χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» που καταλόγισε μερίδιο ευθύνης στον Γιάννη Ανέστη για τη χθεσινή γκέλα.

Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ με μία απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο στο 40', όταν η μπάλα «καρφώθηκε» στο «γάμα» της εστίας του Έλληνα πορτέριε, ο οποίος ήταν αδύνατο να αποσοβήσει το συγκεκριμένο γκολ.

Παρόλα αυτά, η «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα έγραψε πρωτοσέλιδα ότι ο Γιάννης Ανέστης έμεινε «άγαλμα» στη συγκεκριμένη φάση και έκανε λόγο για «μηδενική αντίδραση»  του τερματοφύλακα της Ένωσης στο γκολ των γηπεδούχων.

Το συγκεκριμένο χτύπημα φάουλ, ωστόσο, ήταν, όπως λέμε, «άπιαστο», θυμίζοντας εκείνο που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπυλος απέναντι στον Ολυμπιακό (3-2), με τον Στέφανο Καπίνο να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να σταματήσει την πορεία της μπάλας.

Ωστόσο, στο ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη οι ευθύνες που επιρρίπτονται στον Γιάννη Ανέστη, ενδεχομένως να μην έχουν να κάνουν μόνο με την αγωνιστική του συμπεριφορά (κάτι που ισχύει -τυχαία!- και στην υπόθεση Καπίνο).

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο τερματοφύλακας της Ένωσης είχε πριν λίγες μέρες συνάντηση με τους «κιτρινόμαυρους» για να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, ένα ραντεβού που δεν είχε σε πρώτη φάση θετική κατάληξη, αφού ο νέος του μάνατζερ «ψάχνεται» έτσι ώστε να στείλει τον πελάτη του σε ομάδα του εξωτερικού. 

Το γεγονός ότι παίκτης δεν έδειξε «ζεστός» για την ανανέωση του συμβολαίου του, μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στην... εύκολη κριτική που δέχεται ο Έλληνας πορτιέρο κάθε φορά που η ΑΕΚ δεν παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σχετικό πρωτοσέλιδο της «Ώρας»...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags