Facebook Pixel Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με Άλτμαν - Πώς θα τον «τιμωρήσει» ο Ουζουνίδης
| 2017-10-17 10:40:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Άλτμαν - Πώς θα τον «τιμωρήσει» ο Ουζουνίδης

Sportdog Team
Έξαλλοι στον ΠΑΟ με Άλτμαν - Πώς θα τον «τιμωρήσει» ο Ουζουνίδης

Η αντιαθλητική ενέργεια του Ισραηλινού «τρέλανε» τον προπονητή.

H απαράδεκτη ενέργεια του Όμρι Άλτμαν να κλωτσήσει τον αντίπαλό του στο κεφάλι, μία κίνηση που προκάλεσε την απευθείας αποβολή του και υποχρέωσε την ομάδα του να αγωνιστεί με εννιά παίκτες για μεγάλο διάστημα απέναντι στη Λάρισα, έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να «κάλυψε» τον παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κίνηση του Ισραηλινού άσου και, μάλιστα, σκοπεύει να του μιλήσει προσεχώς για να του δείξει ότι τέτοιες ενέργειες κάνουν κακό τόσο στην ομάδα όσο και στον ίδιο.

Πάντως, από την άλλη, δεν υπάρχει διάθεση από τον προπονητή του Παναθηναϊκού να τιμωρήσει τον παίκτη, ούτε να τηρηθεί ο εσωτερικός κανονισμός που προβλέπει πρόστιμο για αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές, όπως αυτή που έδειξε ο Όμρι Άλτμαν απέναντι στη Λάρισα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα επιχειρήσει σε αυτή τη φάση μόνο με παρατηρήσεις να... νουθετήσει τον Ισραηλινό και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του να βγάζουν τόσο νεύρο και πάθος στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έδωσε τελικά και τη νίκη στην ομάδα του.

Δεν επιθυμεί, λοιπόν, να τους... φρενάρει, ούτε να διαταράξει το κλίμα με μία ηχηρή «καμπάνα», αν και σε καμία περίπτωση δε θέλει οι παίκτες του να φτάνουν στα άκρα και σε σημείο να χτυπούν τους αντιπάλους τους. Ωστόσο, θέλει να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και κυριολεκτικά να «ματώνουν» για τη νίκη.

Εξάλλου, από εδώ και στο εξής, ο Όμρι Άλτμαν θα είναι υπό καθεστώς επιτήρησης και θα «παρακολουθείται» από τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να μην επαναλάβει ποτέ κάτι παρόμοιο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags