17/10/17 - 17:00

«Τρέμουν» την Ελλάδα στην Κροατία!

Οι αντιδράσεις των ΜΜΕ μόλις έμαθαν για την Εθνική μας.

Sportdog Team
«Τρέμουν» την Ελλάδα στην Κροατία!
5.379views 0shares

Η Ελλάδα θα κοντραριστεί την Κροατία για τα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας και οι αντίπαλοί μας δεν είδαν με «καλό μάτι» τη συγκεκριμένη κλήρωση.

Τα ΜΜΕ της Κροατίας μιλούν για «δραματική κλήρωση» και αναφέρουν πως η Ελλάδα είναι η ομάδα που δεν ήθελαν να αντιμετωπίσουν, γιατί είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος.

Άλλο Μέσο θυμάται το 2012 και τα προκριματικά του Euro, τονίζοντας ότι η Κροατία έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από την Εθνική μας.

Δείτε αναλυτικά τις αντιδράσεις των ΜΜΕ της Κροατίας:

jutarnji.hr: «Δραματικά μπαράζ: η Κροατία κληρώθηκε ίσως με τον πιο δύσκολο αντίπαλο στη μοιραία σύγκρουση για το εισιτήριο που οδηγεί στο Μουντιάλ». 

24sata.hr: «Μόνο την Ελλάδα δεν ήθελε ο Νταβόρ Σούκερ και με αυτήν κληρώθηκε η Κροατία! Ο πιο δύσκολος αντίπαλος βγήκε από τα χέρια του θρυλικού Ιέρο. Ο δρόμος για τη Ρωσία περνάει από 180 λεπτά της φωτιάς απέναντι σε μία ομάδα που έχει διδακτορικό στο αμυντικό ποδόσφαιρο». 

vecernji.hr: «Η Κροατία “τράβηξε” έναν δυσάρεστο αντίπαλο, την Ελλάδα. Έχουμε κακές εμπειρίες με τους Έλληνες! Από τις πιθανούς αντιπάλους μας, τα χειρότερα στατιστικά τα έχουμε με την Ελλάδα: 1 νίκη, 2 ήττες, 3 ισοπαλίες». 

dnevnik.hr: «Δύσκολη κλήρωση! Για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να αποκλείσουμε την Ελλάδα, μία αντίπαλος που θέλαμε να αποφύγουμε». 

novilist.hr: «Κληρωθήκαμε με την Ελλάδα! Από τις πιθανές αντιπάλους, την χειρότερη προϊστορία την έχουμε με τους Έλληνες». 

Vijesti.hr: «Από τις υποψήφιες αντιπάλους στην κλήρωση μας έπεσε αυτή με τα χειρότερη προϊστορία, η Ελλάδα». 

tportal.hr: «Απέναντι στη δύσκολη Ελλάδα θα βρεθεί η Κροατία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ