Facebook Pixel Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «τσεκάρουν» τον Μιχάι!
| 2017-10-17 21:15:00

Το ταλέντο που θα βάλει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό να «σφαχτούν»!

Sportdog Team
Το ταλέντο που θα βάλει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό να «σφαχτούν»!

Πού παίζει, γιατί ξεχωρίζει και τι... προβλέπουν για το μέλλον του.

Αν και έχει ολοκληρωθεί μόλις η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ήδη υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους και οι οποίοι έχουν μπει στην λίστα των μεγάλων.

Στις σχετικές ατζέντες βρίσκεται και το όνομα του Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού, ο οποίος παίζει στο πλευρό του Βαγγέλη Μόρα στο κέντρο της άμυνας και μέχρι στιγμής έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο 19χρονος Αλβανός, που είναι διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας του, έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια στην φετινή Σούπερ Λιγκ, όμως ήδη έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Ο Μιχάι έγινε επαγγελματίας μόλις το καλοκαίρι, ωστόσο οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πιάτσα, εμφανίζονται σίγουροι πως πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στο Αγρίνιο και την επόμενη σεζόν, καθώς το πιθανότερο είναι σύντομα να κάνει μεταγραφή για το παραπάνω επίπεδο.

Μάλιστα, σε σύγκριση με τους άλλους μικρούς που έχουν ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα, τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο (στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα που σας έχουμε γράψει ότι αρέσει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη (αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης), ο νεαρός Αλβανός έχει πάρει κεφάλι στην αξιολόγηση των σκάουτερ των ελληνικών ομάδων και λόγω της ηλικίας του και λόγω των όσων έχει δείξει στο γήπεδο.

Προφανώς και δεν πρόκειται για έναν «έτοιμο» αμυντικό, ωστόσο η εκτίμηση που υπάρχει, είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό ταλέντο και για έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα προσόντα να κάνει καριέρα, εφόσον δουλευτεί σωστά.

Ο Μιχάι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ερωτήσεις τόσο προς τον Παναιτωλικό όσο και ως προς το μανατζερικό περιβάλλον του παίκτη, καθώς ο νεαρός αρέσει σε όλους τους «μεγάλους» και δεν αποκλείεται άμεσα να γίνει και επίσημα κάποια κρούση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags