Facebook Pixel Το ματς της χρονιάς για Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ και οι «μουρμούρες» για Εμενίκε
| 2017-10-18 09:45:00

Το ματς της χρονιάς για Ολυμπιακό και οι «μουρμούρες» για Εμενίκε

Sportdog Team
Το ματς της χρονιάς για Ολυμπιακό και οι «μουρμούρες» για Εμενίκε

Ποια Μπαρτσελόνα και ποιος Βαλβέρδε; 

Μπορεί η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα να είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό και πάρα πολύ ιδιαίτερη, όμως στο Λιμάνι δεν κρύβουν ότι το ματς της... χρονιάς είναι αυτό που ακολουθεί! Με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τη «δια πυρός και σιδήρου» νίκη τους επί του Πανιωνίου, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν όσο τίποτε άλλο να πλησιάσουν σε απόσταση βολής από την κορυφή και για να συμβεί αυτό πρέπει να κατακτηθεί το «τρίποντο» απέναντι στον Δικέφαλο.

Γι' αυτό και στο Λιμάνι αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό το ντέρμπι αυτό σαν «τελικό» και δεν το κρύβουν ούτε τις μέρες αυτές, που η ομάδα προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού με τη... βασίλισσα της Καταλονίας!

Το σίγουρο είναι στον Πειραιά περιμένουν την Κυριακή ένα κατάμεστο γήπεδο (από σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ματς και στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης») ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια των παικτών να πετύχουν μια μεγάλη νίκη ανατροπής των δεδομένων, που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα, αλλά και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό οι ποδοσφαιριστές αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους.

Ιδιαίτερα για τον Εμάνουελ Εμενίκε, τόσο αυτό το ντέρμπι όσο και το αμέσως επόμενο με τον Παναθηναϊκό, θεωρούνται κομβικής σημασίας για να μη γίνουν οι μουρμούρες... κραυγές σχετικά με την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Νιγηριανός δεν κατάφερε να παίξει ούτε στη Νέα Σμύρνη, αλλά ούτε και με την Μπαρτσελόνα, γι’ αυτό και υπολογίζεται να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα τα καταφέρει όμως; Την προηγούμενη φορά που τραυματίστηκε (στο φιλικό με τον Ατρόμητο, τον Αύγουστο) έμεινε έναν ολόκληρο μήνα εκτός δράσης και ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε και στην Ευρώπη μετά το ματς με την Παρτίζαν, στη Σερβία, τον... Ιούλιο.

Οι αμοιβές του πάντως παραμένουν εξαιρετικά υψηλές και σίγουρα χρειάζεται απαραίτητα να βρει άμεσα τη φόρμα του προκειμένου να μην αναπτυχθούν σενάρια για το μέλλον του μέσα στο καταχείμωνο...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags