Facebook Pixel Μολέντο και Χουλτ από Παναθηναϊκό κοιτάζει ο ΠΑΟΚ
| 2017-10-18 12:35:00

Το «χουνέρι» που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό - Εκεί θα τον «χτυπήσει»!

Sportdog Team
Το «χουνέρι» που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό - Εκεί θα τον «χτυπήσει»!

Τι περιμένουν πώς και πώς στην Τούμπα για να δράσουν.

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη, αλλά στον ΠΑΟΚ ήδη σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για τον Ιανούαριο, μιας και έχουν εντοπίσει κάποιες αδυναμίες στο ρόστερ, παρά το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η προτεραιότητα των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου ο Μάριν Λέοβατς παραμένει σκιά του καλού του εαυτού, ενώ είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον Γενάρη.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ήρθε σήμερα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί, του εξαιρετικού Ιρανού αριστερού μπακ του Πανιωνίου.

Δεν αποκλείεται όντως ο συγκεκριμένος παίκτης να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δικεφάλου, μιας και κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής, ωστόσο δε φαίνεται να αποτελεί σε καμία περίπτωση πρώτο στόχο.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στην Τούμπα περιμένουν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κι αν αναμένεται να «ψωνίσουν» από ομάδα της Super League, τότε είναι πιο πιθανό αυτό να συμβεί αποκτώντας κάποιον παίκτη από το Τριφύλλι παρά από τη Νέα Σμύρνη.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι στον ΠΑΟΚ εξετάζουν πολύ έντονα το ενδεχόμενο απόκτησης του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος παρουσιάζεται «φευγάτος» από τον Παναθηναϊκό και έχει ακουστεί ακόμα και για την ΑΕΚ και για τον Ολυμπιακό.

Αν, μάλιστα, στο Τριφύλλι δε βρεθεί διοικητικά και οικονομικά κάποια λύση το επόμενο διάστημα και οι παίκτες του αναγκαστούν να οδηγηθούν στις προσφυγές, τότε είναι δεδομένο πως στον Δικέφαλο θα «χτυπήσουν» τον Βραζιλιάνο στόπερ, χωρίς, να αποκλείεται στο «στόχαστρο» να μπουν κι άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κι από τη στιγμή, φυσικά, που στον ΠΑΟΚ αναζητούν αριστερό μπακ, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον και για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει μπει στο «μάτι» της ΑΕΚ, η οποία κι αυτή περιμένει τις εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags