Facebook Pixel Έτσι «έκλεψε» ο Παναθηναϊκός τον Χίλιεμαρκ από τον ΠΑΟΚ!
| 2017-10-18 19:11:00

Απίθανο παρασκήνιο! Έτσι «έκλεψε» παικταρά ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίθανο παρασκήνιο! Έτσι «έκλεψε» παικταρά ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ

Κι όμως, βασικός του Τριφυλλιού θα μπορούσε να παίζει στον Δικέφαλο!

Μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αρχίζει και βγάζει στο γήπεδο την ποιότητά του. Ο Σουηδός άσος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό τόσο με τις ικανότητές του όσο και με τα ηγετικά χαρακτηριστικά που δείχνει και αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τους Πράσινους.

Φοβερό αν αναλογιστεί κανείς ότι Χίλιεμαρκ κατέληξε στο Τριφύλλι από σπόντα, ενώ σήμερα θα μπορούσε να παίζει στον ΠΑΟΚ!

Το παρασκήνιο με ΠΑΟΚ και η… σπόντα του Παναθηναϊκού

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δικέφαλος ψάχτηκε για την περίπτωση του διεθνούς Σουηδού, στον οποίο η Τζένοα έψαχνε επειγόντως να βρει ομάδα. Όμως, η απόκτησή του θεωρήθηκε πολύ δύσκολη επειδή αφενός απαιτούσε ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου και αφετέρου ο ίδιος ο παίκτης έμοιαζε να είναι πολύ επιλεκτικός, έχοντας απορρίψει ουκ ολίγες προοπτικές που του βρήκε η Τζένοα, ρισκάροντας ακόμα και το να μείνει χωρίς ομάδα σε χρονιά Μουντιάλ. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Πώς όμως ο Χίλιεμαρκ κατέληξε στον Παναθηναϊκό; Δυο μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, που εκτελούσε άτυπα χρέη τεχνικού διευθυντή για τον Παναθηναϊκό, βρισκόταν στο Μιλάνο, όπου είχε ήδη κλείσει τον Σιλά και προσπαθούσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μουνιέ.

Εκεί συνάντησε τυχαία τον ατζέντη του Χίλιεμαρκ, ο οποίος μόλις έμαθε ότι λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έκανε στον Διαμαντόπουλο τη σχετική κουβέντα για τον πελάτη του. Έτσι έγινε η πρώτη προσέγγιση, με τον Ουζουνίδη και τον άμεσο συνεργάτη του, Μπλένταρ Κόλα, να μην πιστεύουν στην τύχη τους. Ειδικά ο Κόλα, με την εμπειρία του από το scouting γνώριζε από πρώτο χέρι την αξία του Σουηδού μέσου και…. τρελάθηκε με την προοπτική. Όπως άλλωστε και το τεχνικός του Παναθηναϊκού, που την επόμενη μέρα έμεινε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα στα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μεταγραφή!

Οι Πράσινοι πέτυχαν ένα φοβερό deal, καθώς πήραν -έστω και δανεικό- παίκτη από το… πάνω ράφι και με πολύ καλούς όρους, καθώς συμφώνησαν  με τη Τζένοα να πληρώνουν μόλις 300.000 ευρώ από το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση του Χίλιεμαρκ από τον Παναθηναϊκό ήταν ένα… σοκ για τον ΠΑΟΚ! Στον Δικέφαλο δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι Πράσινοι πήραν έναν ποδοσφαιριστή που οι ίδιοι είχαν μάθει ότι δεν «ψήνεται» για Ελλάδα.

Παράλληλα, έπαθαν… πλάκα με τα χρήματα της συμφωνίας, αφού αυτό σήμαινε ότι είχαν πέσει θύματα λανθασμένης πληροφόρησης και έψαχναν να βρουν ποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν έμαθαν εγκαίρως πως ο Χίλιεμαρκ θα μπορούσε να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» με πολύ μικρότερο ποσό από αυτό που παζάρευαν! Εντόπισαν τον υπεύθυνο, όμως ήταν πια αργά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags