Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπουρλούτο» ο Σάββας με ΠΑΟΚ: «Ας τους έβαζαν τον Κύζα»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-19 00:10:00

«Μπουρλούτο» ο Σάββας με ΠΑΟΚ: «Ας τους έβαζαν τον Κύζα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Μπουρλούτο» ο Σάββας με ΠΑΟΚ: «Ας τους έβαζαν τον Κύζα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτα αποθέωσε την Μπαρτσελόνα και μετά ξέσπασε.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 3-1 στο Καμπ Νου, μίλησε αρχικά με τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στην συνέχεια έκανε επίθεση στον ΠΑΟΚ σχετικά με το ντέρμπι της Κυριακής και τα παράπονα των Θεσσαλονικιών για τον ορισμό του Κομίνη.

Οι δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Βαρκελώνη: «Ήταν καταπληκτικό που συνάντησα ξανά τον Βαλβέρδε, έπρεπε να δείτε την υποδοχή που μου έκανε και τα λόγια που μου είπε μπροστά στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, ακόμη και ο πρόεδρος τους μου είπε "σας έχει τρομακτική αγάπη". Καταλαβαίνεις τι δεσμός υπάρχει μεταξύ ματς και τι μεγάλος προπονητής που είναι, συγχαρητήρια από εμένα για την ομάδα του

Είδα μια διαφορετική Μπαρτσελόνα απόψε, έχει δώσει αυτό που θέλει ο Βαλβέρδε, πολύ πιο γρήγορη στο ανεβοκατέβασμα της μπάλας, έπαιζε με 10 και ήταν σαν να έπαιζε με 12. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτό το σκορ, απέναντι σε τέτοια ομάδα και με βροχή δικαιολογείται απόλυτα η ήττα, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο κατά τη γνώμη μου και δεν παίζεται. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό στη συνέχεια, χωρίς να αφήσουμε φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ελπίζω να έρθει όλος ο κόσμος στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, να γίνει πανζουρλισμός με την καλή έννοια και να αποθεώσει την ομάδα μας. Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας για τους παίκτες μας σήμερα αλλά η ζωή συνεχίζεται. Θέλω όμως να πω ορισμένα πράγαμτα για αυτά που ακούω από την Αθήνα, ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τον διαιτητή; Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα,  ο κ. Κομίνης είναι αυτός που τους έδωσε έναν τίτλο μετά από δεκαετίες με εκείνο το γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί στον τελικό στον Βόλο και έχουν το θράσος να λένε για τον Κομίνη, με τον οποίον πήραν τίτλο;

Έπρεπε να τους βάλουν διαιτητή τον Κύζα, αλλά δεν ξέρω τι έγινε με αυτόν. Είναι πρωτοπόροι σε αυτά τα πράγματα οι Δέδες, Τριτσώνης, Κουκουλάκης, μου έκανε εντύπωση ο Σκωτσέζος διαιτητής σήμερα, σεβάστηκε και τις δύο ομάδες, έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Πικέ, έναν καταξιωμένο ποδοσφαιριστή. Αυτό δείχνει τι διαιτητές έχουν στο εξωτερικό και τι έχουμε εμείς στην Ελλάδα, όπου έχουν φάει ήδη οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Στο εξωτερικό μας σέβονται, δεν έχουμε ποτέ κανένα παράπονο από τη διαιτησία γιατί ξέρουν και σφυρίζουν οι άνθρωποι. Το λέω αυτό για να καταλάβουν ορισμένοι το χάος που έχουμε εδώ, να βλέπουν αυτά τα παιχνίδια και επιτέλους να συνέλθουν. Εύχομαι την Κυριακή να μαζευτεί ο κόσμος, να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και συγκινημένος που είδα ξανά τον Βαλβέρδε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags