Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόκκινος συναγερμός εν όψει ΠΑΟΚ - Φόβος για... χάος στο πρωτάθλημα!
| 2017-10-19 19:28:00

Κόκκινος συναγερμός εν όψει ΠΑΟΚ - Φόβος για... χάος στο πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Κόκκινος συναγερμός εν όψει ΠΑΟΚ - Φόβος για... χάος στο πρωτάθλημα!

Τι φοβούνται για το ντέρμπι και το σενάριο διακοπής!

Στάθηκε στο ύψος του και τώρα ετοιμάζεται για ένα αληθινό ματς... ζωής και θανάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο Φάληρο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχάσει ήδη όσα έζησαν στο επιβλητικό «Καμπ Νόου» και βάζουν το μαχαίρι στα δόντια για να πολεμήσουν κόντρα στον ξεκούραστο Δικέφαλο, για χάρη του οποίου ξεκίνησαν, όπως πιστεύουν στο Λιμάνι, τα πρώτα... χατίρια πριν ακόμα ξεκινήσει το ντέρμπι!

Στον Πειραιά είναι έξαλλοι και δεν το κρύβουν με τον ορισμό του διαιτητή, Κομίνη, στην αναμέτρηση και αυτό είναι κάτι που φρόντισε να το καταστήσει σαφές ακόμα και μέσα από το «Καμπ Νόου» ο αντιπρόεδρος της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης! Στον Ολυμπιακό «βράζουν» με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή και φοβούνται τα χειρότερα, καθώς πρόκειται για τον ίδιο ο οποίος δεν δίστασε να διακόψει το ντέρμπι των πλέι οφ, Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για το αντικείμενο που έπεσε στον Βλάνταν Ιβιτς, με αποτέλεσμα να το πληρώσει πάρα πολύ ακριβά η πράσινη ΠΑΕ...

Μάλιστα, πολλοί είναι ήδη εκείνοι στον Πειραιά που θεωρούν ότι ο Κομίνης μπορεί να έχει και τώρα μια παρόμοια αποστολή! Δηλαδή να προσπαθήσει να οδηγήσει με τις αποφάσεις του σε εκτροχιασμό της κατάστασης στην εξέδρα και σε πιθανές τέτοιες αντιδράσουν, που θα τον ευνοήσουν να... τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τον Ολυμπιακό και να δημιουργήσει σύγχυση και χάος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως ισχυρίζονται οι Ερυθρόλευκοι.

Αυτό είναι κάτι που το φοβούνται πολύ στο Λιμάνι, γι’αυτό και θα είναι σαφείς οι οδηγίες προς τον κόσμο να μείνει όσο πιο ψύχραιμος γίνεται στις όποιες πιθανές προκλήσεις και να μη δοθεί κανένα «πάτημα» στον διαιτητή να διακόψει το ματς και να κάνει τα χατίρια των αντιπάλων της ομάδας τους.    

Αλλωστε, όπως επισημαίνουν από τον Ολυμπιακό, μάλλον καθόλου τυχαία ο διαιτητής Κομίνης δεν είναι άλλος από τον «άρχοντα» του τελικού της ντροπής για το Κύπελλο στο Βόλο, οπότε όχι μόνο ξεκίνησε χωρίς πρόβλημα ένα ματς πριν από την έναρξη του οποίου μαχαιρώνονταν οπαδοί στον περίβολο του γηπέδου, αλλά -ουσιαστικά- χάρισε το τρόπαιο στον ΠΑΟΚ καθώς υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με το ολοφάνερο γκολ-οφσάιντ των Θεσσαλονικέων, σύμφωνα με τους Πειραιώτες. 

Εξάλλου, με έντονα παράπονα είχαν φύγει οι ίδιοι οι Ερυθρόλευκοι από το τελευταίο ματς που τους «σφύριξε» ο Κομίνης. Δεν ήταν άλλο από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι Πειραιώτες έχασαν με 1-0, κάνοντας σοβαρά παράπονα για μη αποβολή των Μολέδο και Βιγιαφάνες, αλλά και για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι, που όλοι οι καθηγητές διαιτησίας παραδέχτηκαν σε τοποθετήσεις τους ότι υπήρξε επί του Μποτία από τον Κουτρουμπή στο 81ο λεπτό του ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags