Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βράζει» ξένος της ΑΕΚ με Χιμένεθ, «ψάχνεται» να φύγει - Πώς μπορεί να γίνει η ανατροπή
| 2017-10-20 17:40:00

«Βράζει» ξένος της ΑΕΚ με Χιμένεθ, «ψάχνεται» να φύγει - Πώς μπορεί να γίνει η ανατροπή

Sportdog Team
«Βράζει» ξένος της ΑΕΚ με Χιμένεθ, «ψάχνεται» να φύγει - Πώς μπορεί να γίνει η ανατροπή

Όλα τα τελευταία δεδομένα για τον... παραγκωνισμένο του Μανόλο.

Μέχρι στιγμής ο Άρνορ Τρίστανσον δε δείχνει να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που έχει κάνει τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, «ψάχνεται» να φύγει από την Ένωση και επιδιώκει να σπάσει τον μονοετή δανεισμό του άμεσα, καθώς δύσκολα θα θελήσει να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» μετά το Γενάρη με την υπάρχουσα κατάσταση. Ο Ισλανδός εξτρέμ ήρθε στην ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Ραπίντ Βιέννης, ωστόσο δεν έχει πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο παραγκωνισμός που βιώνει όμως, όσο καιρό βρίσκεται στην Ένωση τον έχει απογοητεύσει και έτσι, εάν δεν αλλάξει κάτι, θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να φύγει από την ομάδα του Χιμένεθ. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με αρμόδιους, για να μπορέσει να «σπάσει» το δανεισμό του, εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην περίπτωσή του.

Από την άλλη πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν φαίνεται να έχει καλή άποψη για τον 24χρονο μέσο, κάτι που το έχει δείξει άλλωστε, αφού δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι, πολύ δύσκολα θα αλλάξει γνώμη για τον Ισλανδό εξτρέμ με βάση τα δεδομένα που επικρατούν. Μάλιστα, από τη στιγμή που δεν έτυχε δικής του έγκρισης το deal για την απόκτησή του το καλοκαίρι, δύσκολα θα τον δούμε ξανά στα πλάνα του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων».

Ωστόσο, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει στα υπ’ όψιν της ότι ο 24χρονος Ισλανδός έχει τάσεις φυγής από την ομάδα και εφόσον ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επισημοποιήσει το αίτημα, δύσκολα θα βάλει φρένο στην επιθυμία του να αποχωρήσει.

Έτσι, αυτό που περιμένει ο Τρίστανσον για να αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του είναι να διαπιστώσει οριστικά εάν ο Χιμένεθ έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει, δίνοντάς του κάποιες ευκαιρίες, ή εάν θα παραμείνει στο... ψυγείο.

Η μεγάλη επιτυχία στο Μιλάνο ίσως ήταν μία καλή ευκαιρία να φτιάξει το κλίμα μεταξύ τους, ωστόσο ο Τρίστανσον είχε μείνει εκτός αποστολής μετά από δικό του αίτημα, καθώς είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του για τον θάνατο του παππού του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags