Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Λεμονή για την 11αδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!
| 2017-10-20 19:03:00

Αποκαλύψεις Λεμονή για την 11αδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Λεμονή για την 11αδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού άνοιξε τα χαρτιά του.

 

Ο Τάκης Λεμονής στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης με τον ΠΑΟΚ, μίλησε μεταξύ άλλων και για την 11αδα που σκέφτεται να κατεβάσει.

Ο Έλληνας κόουτς δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να ξεκινάει με φουλ επιθετικό σχήμα (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ), ωστόσο αποκάλυψε ποιοι θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο φορμαρισμένος Ανσαριφάρντ, λόγω και της απουσίας των Εμενίκε και Μπεν θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον Σεμπά να μένει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από του Ρέντη, ο Λεμονής αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού και στους Μποτία, ΦΙγκέιρας (για τα αριστερά αντί Κούτρη) και στους Πάρντο – Φορτούνη και Οφόε.

Αναλυτικά τα συγκεκριμένα κομμάτια από τη συνέντευξή του :

Για την κατάσταση του Σεμπά:
"Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τον Σεμπά. Θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ηλπιζα να τον έχω, γι αυτό τον άφησα στην Αθήνα. Ένοιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση, έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο". 

Για τον επιθετικό που θα επιλέξει: 
"Ο Εμενίκε θα προλάβει το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Ούτε ο Μπεν είναι έτοιμος. Όπως καταλαβαίνεται ο Καρίμ έκανε ένα καλό παιχνίδι, όχι μόνο με τα γκολ. Είναι σε καλή κατάσταση. Ηριθε σε καλή κατάσταση από την Εθνική, έπαιξε καλά στη Νέα Σμύρνη και δεν είναι μόνο τα γκολ που πέτυχε. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι". 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags