Facebook Pixel Sportdog.gr | Συλληπητήρια από τη Θύρα 7 για τον θάνατο οπαδού του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-20 23:54:00

Συλληπητήρια από τη Θύρα 7 για τον θάνατο οπαδού του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συλληπητήρια από τη Θύρα 7 για τον θάνατο οπαδού του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Οι οπαδικές διαφορές δεν χωρούν όταν πρόκειται για τέτοια τραγικά συμβάντα.

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση ότι οπαδός του Ολυμπιακού από τον Σύνδεσμο της Θύρας 7 στη Λήμνο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Βαρκελώνη για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού η είδηση παρερμηνεύθηκε εξαιτίας παραπληροφόρησης.

Με επίσημη ανακοίνωσή του στο Facebook, o Σύνδεσμος Λήμνου διέψευσε την εν λόγω πληροφορία τονίζοντας ότι δεν υπήρξε νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού κατά το ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Αντίθετα, τη ζωή του έχασε οπαδός του Παναθηναϊκού με καταγωγή από το νησί κατά τη διάρκεια δικού του ταξιδιού στο εξωτερικό!

Ο Σύνδεσμος Λήμνου εξέφρασε τα συλληπητήριά του για τον οπαδό του Τριφυλλιού, Δημήτρη, και τόνισε ότι σε τέτοιες καταστάσεις δεν χωρούν οι οπαδικές διαφορές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Επειδή η παραπληροφόρηση είναι ένα από τα πολλά κακά του Ελληνα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα εξής.

Κανένας οπαδός του Ολυμπιακού μας και μέλος του Συνδέσμου μας δεν βρέθηκε νεκρός κατά την διάρκεια της εκδρομής μας στην Βαρκελώνη. ΕΥΤΥΧΩΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως, ένα Λημνιό παιδί, φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, δέχθηκε το άσχημο χτύπημα από τη μοίρα κατά τη διάρκεια δικού του ταξιδιού στο εξωτερικό. Προφανώς και εδώ ταιριάζει γάντι η φράση «εδώ δεν χωράνε οπαδικά». Γιατί προφανώς μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, η αγάπη για τα εμβλήματα και τα χρώματα πάνε περίπατο. Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο δεν έχει κανείς να χωρίσει τίποτα και με κανέναν...

Ο Σύνδεσμος του Ολυμπιακού θέλει να εκφράσει τα ειλικρινέστατα και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

ΥΓ Ας αναλογιστούν οι όποιες Λημνιές ιστοσελίδες ανήρτησαν το "νέο" περί «Νεκρού, Λημνιού φιλάθλου του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη», το οποίο όχι μόνο αναστάτωσε τη ντόπια κοινότητα, αλλά αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας, πόσο πολύ ανησύχησαν τον κόσμο. Και όλα αυτά για τι; Για μερικά παραπάνω κλικ...

ΥΓ1 Καλό ταξίδι Δημητράκη, καλή αντάμωση και χαιρετίσματα στα παιδιά από ψηλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags