Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζει τρελή έκπληξη ο Λουτσέσκου στον Λεμονή - Θα βάλει βασικό τον... ξεχασμένο;
| 2017-10-21 18:55:00

Ετοιμάζει τρελή έκπληξη ο Λουτσέσκου στον Λεμονή - Θα βάλει βασικό τον... ξεχασμένο;

Sportdog Team
Ετοιμάζει τρελή έκπληξη ο Λουτσέσκου στον Λεμονή - Θα βάλει βασικό τον... ξεχασμένο;

Κίνηση-ματ θέλει να κάνει ο Ρουμάνος στο Καραϊσκάκη.

Πέρσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος, φέτος έχει μετά βίας αγωνιστεί 225 λεπτά! Ο λόγος για τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, τον οποίο ο Λουτσέσκου έχει εμπιστευτεί μόνο σε έναν αγώνα, αυτόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στον οποίο ο Ισπανός χαφ ήταν στην αρχική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 63΄.

Τα υπόλοιπα 162 λεπτά ο Κάνιας τα κατέγραψε στα δύο παιχνίδια με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ με προπονητή τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ενώ με προπονητή τον Λουτσέσκου ήταν εκτός αποστολής στα πέντε από τα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και στο τελευταίο ματς με τη Λαμία βρίσκονταν στον πάγκο.

Στη σημερινή προπόνηση όμως, ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά δοκίμασε τον Κάνιας δίπλα στον Μαουρίσιο και έδειξε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον βγάλει από τη… ναφθαλίνη, προκειμένου να «θωρακίσει» στο μέγιστο βαθμό τη μεσαία του γραμμή στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Ισπανός είναι πιο… συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα σε σχέση με τον Γκόικο Τσίμιροτ και ο Λουτσέσκου δεν θέλει να δει τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στο κέντρο του γηπέδου.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι το κατά πόσο ο Κάνιας θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μιας και έχει να αγωνιστεί από τις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτό το ερώτημα υπάρχει φυσικά και στο μυαλό του Λουτσέσκου, που γενικά δεν έδειξε ούτε σήμερα πως έχει καταλήξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει αύριο το βράδυ.

Οι Ρέι, Μάτος, Ζαμπράνο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς, θα πρέπει βέβαια να θεωρούνται απόλυτα σίγουροι για την ενδεκάδα, ενώ πολλές είναι οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και ο Ρόμπερτ Μακ μετά από έναν ολόκληρο μήνα, αφού έχει ένα… επιπλέον κίνητρο για να κάνει τη διαφορά σε βάρος του Ολυμπιακού.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags