Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Λεμονής ποντάρει στη «μεταγραφή» - Τον... ανέστησε και τον ρίχνει να πάρει τη μάχη
| 2017-10-22 10:51:00

Ο Λεμονής ποντάρει στη «μεταγραφή» - Τον... ανέστησε και τον ρίχνει να πάρει τη μάχη

Sportdog Team
Ο Λεμονής ποντάρει στη «μεταγραφή» - Τον... ανέστησε και τον ρίχνει να πάρει τη μάχη

Διαβάστε από ποιον παίκτη ο τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει να πάρει απόψε το ντέρμπι!

Στο... ξύπνημα του ποδοσφαιρικού «Βεζούβιου», που ακούει στο όνομα Κώστα Φορτούνης, ποντάρει τις περισσότερες από τις ελπίδες του για νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι ο Τάκης Λεμονής!

Ο Ελληνας τεχνικός έχει «αναστήσει» τον Θεσσαλό μπαλαδόρο από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Πειραιά και περιμένει μια αληθινά ηγετική εμφάνιση από τον 25χρονο στον πρώτο «τελικό» της σεζόν, ώστε να έχει συνέχεια και να αποκτήσει αξία το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Ένα «τρίποντο» που κατακτήθηκε κυρίως χάρη στο πείσμα και την ηγετική φυσιογνωμία του Φορτούνη, ο οποίος κέρδισε το καθοριστικό πέναλτι στο 86ο λεπτό και στη συνέχεια ευστόχησε από την «άσπρη βούλα», παρά το γεγονός ότι υπέφερε από το χτύπημα του Βαγγέλη Οικονόμου. Γι’αυτό και αντικαταστάθηκε αμέσως μετά. 

Γενικά, ο διεθνής μεσοεπιθετικός βγάζει έναν άλλο, καλύτερο εαυτό επί των ημερών του Λεμονή στον ερυθρόλευκο πάγκο, έχοντας εκτός από το γκολ και δύο ασίστ από εκτελέσεις «στημένων φάσεων» στα ματς με τον Πανιώνιο και την Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά, δηλαδή, από τα 5 γκολ που έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του Λεμονή στο τιμόνι του, ο «Φορτού» έχει συμμετοχή στα τρία! 

Όλα αυτά ενώ είχε πολύ καλή παρουσία και με την εθνική Ελλάδας στα ματς με την Κύπρο και το Γιβραλτάρ. 

Εξάλλου, στο Λιμάνι περιμένουν να είναι ο Φορτούνης πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από την περσινή καθοριστική συμβολή του στην ανατροπή του σκορ σε 2-1 στο Φάληρο και την κατάκτηση της νίκης από τους Πειραιώτες για το πρωτάθλημα. Καθώς από τα πόδια του ξεδιπλώθηκε αριστοτεχνικά η φάση της ισοφάρισης σε 1-1, που προήλθε από αυτογκόλ του Βαρέλα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags