Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο-φωτιά Γαβαθιώτη: «Δεν αδικεί ΠΑΟΚ ο Κομίνης - Αυτοί θα στήσουν παγίδα»
| 2017-10-22 14:38:00

Σχόλιο-φωτιά Γαβαθιώτη: «Δεν αδικεί ΠΑΟΚ ο Κομίνης - Αυτοί θα στήσουν παγίδα»

Sportdog Team
Σχόλιο-φωτιά Γαβαθιώτη: «Δεν αδικεί ΠΑΟΚ ο Κομίνης - Αυτοί θα στήσουν παγίδα»

Ατάκες-κόλαση στο sportdog.gr για το ντέρμπι και όχι μόνο.

Αυτή η εικόνα του Ολυμπιακού στο Καμπ Νου δεν ταιριάζει με το dna του. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν αμύνεται. Δεν είναι ούτε στο dna του, ούτε στην ιστορία του. Σε αυτό το παιχνίδι έπαιζε με την καλύτερη ομάδα του κόσμου στο γήπεδό της. Η καλύτερη ομάδα του κόσμου, χωρίς καμία συζήτηση, είναι η Μπαρτσελόνα.

Ήταν μία Μπαρτσελόνα πλήρης, πληρέστατη, μία Μπαρτσελόνα που διψούσε για τους βαθμούς και βεβαίως για τα οικονομικά οφέλη που δίνει κάθε νίκη στο Champions League. Δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά.

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Αυτό λοιπόν το παιχνίδι, είχε αυτήν την ιδιαιτερότητα, ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι απείρως πιο ενδιαφέρον και σημαντικό για τον Ολυμπιακό.

Ποιο ήταν το ζητούμενο; Μια που θα χάσουμε που θα χάσουμε, ας χάσουμε αξιοπρεπώς. Να περιοριστεί η ήττα όσο δυνατόν περισσότερο. Νομίζω ότι επηρέασε την Μπαρτσελόνα η αποβολή του Πικέ. Το αποτέλεσμα όμως μετράει και αυτό έγραψε 3-1.

Αμαρτία και άδικο για Νικολάου

Ένα άλλο θέμα που θέλω να τονίσω και το επεσήμανα στη στήλη μου, στον «Γαύρο», είναι, ότι παρατηρείται, μία μορφή στοχοποίησης του Νικολάου. Ο Νικολάου για μένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Το αυτογκόλ που έβαλε θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλους αμυντικούς, ακόμα και στους κορυφαίους.

Για παράδειγμα, είδατε το αυτογκόλ που έβαλε ο Σάντρο στο Γιουβέντους-Σπόρτινγκ; Αν το έκανε αυτό ο Νικολάου, θα τον είχαν διώξει από την Ελλάδα. Όποιος το δει στο παρακάτω βίντεο, θα καταλάβει. Καταδικάζουν τον Νικολάου για μια στραβοκλωτσιά στην προσπάθειά του να αποκρούσει και για ένα αχρείαστο φάουλ στον Μέσι.

 

Ποιος θα μπορέσει να μαρκάρει τον Μέσι; Ποιος; Ποιος θα μπορέσει να μαρκάρει τον Μέσι, χωρίς να του κάνει φάουλ; Έπειτα, αχρείαστο φάουλ έξω από την περιοχή δεν υπάρχει! Όλα τα φάουλ είναι αχρείαστα. Χρήσιμο φάουλ δεν υπάρχει. Αυτό το παιδί που είναι μόνο 18 χρονών κατάφερε όχι μόνο να μην πέσει ψυχολογικά, αλλά να συνέλθει γρήγορα, να σταθεί στο ύψος του, να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του και στο τέλος είχε το αγωνιστικό θράσος, να πετύχει αυτό το γκολ, το οποίο ήταν το πρώτο που δέχτηκε η Μπαρτσελόνα στο φετινό Champions League. Γι'αυτό λοιπόν επιμένω και λέω, ότι είναι αμαρτία από τον θεό και αδικία να «στοχοποιείται» ο Νικολάου.

Τα γκάζια του Προτό

Ο τερματοφύλακας δεν ξέρω αν τα έχωσε στον Νικολάου ή στους άλλους με το τείχος, όταν δέχτηκε το γκολ. Ο τερματοφύλακας όταν τρώει γκολ νευριάζει. Και εμένα η γυναίκα μου, όταν νευριάζει με κατσαδιάζει άδικα. Αυτά συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έγινε τίποτα. Ο Νικολάου με τον Σισέ αποτελούν αυτήν την στιγμή το καλύτερο δίδυμο που μπορεί να παρατάξει μία ομάδα στο κέντρο της άμυνας. Είναι δύο παιδιά πολύ δυνατά, ελπιδοφόρα και ταλαντούχα. Έχουν φιλότιμο, αγωνιστικότητα και τρομερά προσόντα. Δεν πρέπει να χαλάσει αυτό το δίδυμο με τίποτα. Δεν υπάρχουν ισάξιοι παίκτες να τους αντικαταστήσουν.

Τελικό τεστ για Ζιλέ-Καρσελά

Ο Λεμονής είναι κάθε μέρα κοντά στους παίκτες. Είναι μαζί τους, κοντά τους. Είναι ο τελευταίος άνθρωπος του Ολυμπιακού που δεν θα ήθελε να έχει καλά αποτελέσματα η ομάδα. Ξέρει τι κάνει. Για μερικούς, νομίζω, στην άκρη του μυαλού μου, ότι ήταν ένα τεστ. Δηλαδή τους έδωσε μία ευκαιρία. Δηλαδή για τον Ζιλέ, τον Καρσελά ήταν ένα τελικό τεστ. Δεν νομίζω ότι αυτοί θα παίξουν σύντομα στον Ολυμπιακό άλλη φορά.

Πρόβλεψη για τρία στόπερ με ΠΑΟΚ

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην ξεκινήσει με τον Πάρντο και τον Σεμπά. Αυτοί είναι οι καλύτεροι που έχει αυτήν τη στιγμή. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Όπως και τον Εμενίκε, ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που έχει ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή. Αυτοί πρέπει να ξεκινήσουν και λογικά θα τους ξεκινήσει. Εκτός και αν ο Λεμονής κάνει κάποιο απρόοπτο. Το ψιλοβλέπω δηλαδή, να παίξει με τρία στόπερ, δηλαδή με Νικολάου-Σισέ και έναν εκ των Μποτία-Βούκοβιτς (το σχόλιο του κ. Γαβαθιώτη έγινε πριν προκύψουν τα απρόοπτα με Σεμπά και Μποτία).

Αυτή η ήττα με τη Μπαρτσελόνα ήταν από τις ελάχιστες που δεν μπορεί να στοιχίσει στον Ολυμπιακό. Ήταν σαν να παλέψω εγώ με τον πρωταθλητή στο kick boxing.Επόμενο θα ήταν να με δείρει.

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ ο Κομίνης

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης οι διαμαρτυρίες είναι μαϊμού. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Νομίζουν, ότι κοροϊδεύουν τους άλλους, ενώ κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους. Ο Κομίνης ποτέ δεν έχει αδικήσει τον ΠΑΟΚ σε τίποτα. Δεν έχει χάσει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια με Κομίνη. Στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ τα σφάλματα του Κομίνη ήταν όλα υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της Ένωσης που ανήκει ο Κομίνης είναι άνθρωπος του Γραμμένου, άρα και του ΠΑΟΚ. Πιστεύω, ότι ο Κομίνης, όσο και αν θεωρείται έντιμος, δεν τον ξέρω προσωπικά, έτσι λένε όμως, θα επηρεαστεί με όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ήδη ακούγονται διάφορες απειλές του στυλ «να προσέξει». Την περασμένη Κυριακή είπαν για κάποιον διαιτητή, ότι δεν θα ξαναδιαιτητεύσει, την προπερασμένη ότι τάδε δεν έπαιξε καλά τον ΠΑΟΚ, δεν θα ξανασφυρίξει και κάθε φορά αυτό το πράγμα. 

Πιστεύω ότι αν υπάρχουν διαμαρτυρίες στον ΠΑΟΚ, που δεν έχω δει κάτι επίσημο, απλά βάζουν τους δημοσιογράφους να τα γράφουν, είναι ψεύτικες, μαϊμού. Ο ΠΑΟΚ θα χάσει από τον Ολυμπιακό ούτως ή άλλως. Θα χάσει, επειδή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και όχι λόγω διαιτησίας.

Οι 10.000 της Τούμπας

Όσον αφορά την προσέλευση στην προπόνηση της Πέμπτης, εγώ έχω δει προπονήσεις του Ολυμπιακού με 30.000 και 40.000 κόσμο. Οι 10.000 δεν μου λένε τίποτα. Δεν μου κάνουν εντύπωση. Δεν θα είχανε που να πάνε, όλοι αυτοί και πήγαν εκεί.

Μην πέσει ο κόσμος στην παγίδα

Ακούγεται ότι ο Λουτσέσκου ετοιμάζει να ξεκινήσει βασικό τον Μακ. Ο Σλοβάκος έχει δείξει τον χαρακτήρα του. Δεν έχει καλό χαρακτήρα. Έδειξε τι είναι, σε εκείνο το παιχνίδι με τον Παππά, που τον έφτυσε, τον έβρισε και προκάλεσε όλα αυτά που έγιναν μετά. Αν βάλει τον Μακ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, νομίζω, ότι το κάνει, για να προκαλέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως ξέρει τι γίνεται. Τα γνωρίζει πολύ καλά. Πιστεύουν ότι θα αντιδράσει. Εγώ θα επιμείνω, να μην πέσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στην παγίδα που θα του στήσουν. Νομίζουν ότι θα του στήσουν παγίδα με προκλήσεις, όπως αυτός, ο Πέλκας που την άλλη φορά έπιανε το παλαμάρι του (σ.σ.ματς με Πανιώνιο). Σε τέτοιο σημείο φτάνει η αλητεία αυτών των ανθρώπων. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags