Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν λέει να παραιτηθεί παρά την πίεση ο Αναστασίου!
| 2017-10-22 17:26:00

Δεν λέει να παραιτηθεί παρά την πίεση ο Αναστασίου!

Sportdog Team
Δεν λέει να παραιτηθεί παρά την πίεση ο Αναστασίου!

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού το δήλωσε ξεκάθαρα.

Μπορεί η Κόρτραϊκ, του Γιάννη Αναστασίου, να έχει μείνει 8 αγωνιστικες μακρυά από τις νίκες και ο κλοιός να έχει σφίξει επικίνδυνα γύρω από τον Έλληνα τεχνικό, ο ίδιος όμως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του, ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

«Τι να απαντήσω στα σενάρια για παραίτηση; Δεν το έχω ακούσει από πουθενά, ούτε καν από την διοίκηση. Το να χτίσεις μία ομάδα δεν συμβαίνει άμεσα, αλλά θέλει χρόνο. Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνουμε σημάδια βελτίωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην προονητής του Παναθηναϊκού.

Φαίνεται πως ο Αναστασίου έχει πάρει πίστωση χρόνου από τη διοίκηση, καθώς στο Βέλγιο θεωρούν πως τα δύο επόμενα παιχνίδια με Μπέβερεν (εκτός) και Γκενκ (εντός) θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του. Η διοίκηση της Κόρτραϊκ πάντως έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με αντικαταστάτη.

Όπως σας ανέφερε το sportdog.gr σε προηγούμενη ανάρτηση, ο βέλγικος Τύπος θεωρεί υποψήφιο αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου στο πάγκο της Κόρτραικ, ένα πρώην γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαιρόφιλου κοινού. Ο λόγος για τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags