Facebook Pixel Sportdog.gr | «Kαυτά» σχόλια για Κομίνη και ΠΑΟΚ στο Λιμάνι - Γιατί «τρελάθηκαν» με... Μοντέστο!
| 2017-10-23 09:31:00

«Kαυτά» σχόλια για Κομίνη και ΠΑΟΚ στο Λιμάνι - Γιατί «τρελάθηκαν» με... Μοντέστο!

Sportdog Team
«Kαυτά» σχόλια για Κομίνη και ΠΑΟΚ στο Λιμάνι - Γιατί «τρελάθηκαν» με... Μοντέστο!

Τι έλεγαν στον Ολυμπιακό μετά το μεγάλο ντέρμπι.

Οργή για Κομίνη και μεγάλο κέρδος με Σισέ. Αυτά είναι όσα αφήνει πίσω του για τον Ολυμπιακό το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο επιβεβαιώθηκε, όπως έλεγαν οι Πειραιώτες, ότι η αντεπίθεση για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Οσον αφορά τον διαιτητή Κομίνη, γενικό ήταν το συμπέρασμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του ματς ότι είχαν απόλυτο δίκιο όλοι εκείνοι που εξέφραζαν φόβους πως θα ερχόταν με μια συγκεκριμένη «αποστολή» στο γήπεδο.

Στο Λιμάνι ήταν έξαλλοι με τις υποδείξεις και τα σφυρίγματά του στα τελευταία λεπτά, θεωρώντας ότι έκλεισε στα καρέ του τον Ολυμπιακό υποδεικνύοντας φάουλ σε κάθε... βουτιά παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η διαιτησία του χαρακτηρίστηκε από τους Πειραιώτες «χειρουργική» και μάλιστα, όσοι από τον Ολυμπιακό κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί του και να του πουν δυο λόγια, του υπογράμμισαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται τέτοια... αβανταδόρικη διαιτησία για να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη.

Άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, μάλιστα, έλεγαν μετά τη λήξη του ματς ότι στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το ότι έφυγαν με άδεια χέρια από ένα τέτοιο ματς, στο οποίο η διαιτησία τους πήγε κάτι παραπάνω από... πρίμα.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο έκανε λόγο για δίκαιη ήττα και απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο για τη διαιτησία. Γίνεται αντιληπτό βέβαια, πως αν ο Κομίνης είχε κάνει το παραμικρό λάθος κατά του ΠΑΟΚ οι αντιδράσεις από τους διοικούντες την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα ήταν τελείως διαφορετικές...

Οσον αφορά τον Πάπε Σισέ, στο Λιμάνι έλεγαν ότι αποδεικνύεται κάθε φορά που παίζει πως έχουν... χτυπήσει φλέβα χρυσού και απένειμαν τα εύσημα στον Φρανσουά Μοντέστο, που τον ξεχώρισε στην Αζαξιό και τον έφερε «τσάμπα» στον Πειραιά. Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους ο Κορσικανός παλαίμαχος άσος όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε από την ομάδα στις ανακατατάξεις που έγιναν, αλλά του ανατέθηκε η διεύθυνση του τμήματος σκάουτινγκ.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από τον Μοντέστο να ανακαλύψει και άλλα ταλέντα από το γαλλικό πρωτάθλημα και όχι μόνο κι ενώ ο Σισέ έκανε δεύτερη σερί καταπληκτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα έπειτα από εκείνη στη Νέα Σμύρνη.

Γενικά, στον Πειραιά πιστεύουν ότι με Σισέ, Ενχελς και Νικολάου στο ρόστερ τους διαθέτουν τρεις στόπερ που μπορούν να κάνουν... θραύση τα επόμενα χρόνια και να πραγματοποιήσουν πολύ μεγάλη καριέρα, προσφέροντας νέα τεράστια ρευστότητα στο ερυθρόλευκο ταμείο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags