Facebook Pixel Sportdog.gr | «Tρόμαξαν» οι παίκτες του ΠΑΟ με Ουζουνίδη - Η ανύπαρκτη δικαιολογία και οι 2 βαθμοί...
| 2017-10-23 11:50:00

«Tρόμαξαν» οι παίκτες του ΠΑΟ με Ουζουνίδη - Η ανύπαρκτη δικαιολογία και οι 2 βαθμοί...

Sportdog Team
«Tρόμαξαν» οι παίκτες του ΠΑΟ με Ουζουνίδη - Η ανύπαρκτη δικαιολογία και οι 2 βαθμοί...

Γιατί έχει και ο Μαρίνος τις ευθύνες του.

Μεγάλη γκρίνια, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, επανέφερε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η ισοπαλία με τη Λαμία.

Οι Πράσινοι παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο και γι' αυτό μερίδιο έχουν άπαντες, από τον Μαρίνο Ουζουνίδη που έκανε φανερά λάθη στο στήσιμο της ομάδας, μέχρι και τους παίκτες, οι περισσότεροι εκ τω οποίων κινήθηκαν στη μετριότητα.

Πάντως, δεν μπορεί να αποτελεί καμία δικαιολογία, όπως λέγεται, για τους ποδοσφαιριστές οι εξωαγωνιστικές εξελίξεις, μιας και άπαντες είναι πληρωμένοι και δεν εκκρεμούν οφειλές σε αυτή τη φάση. 

Προς το παρόν, δηλαδή, οι παίκτες μπορούν -στο μέτρο του δυνατού- να είναι αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις τους από τη στιγμή που έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά.

Από τη μεριά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε φαίνεται να δίνει κανένα ελαφρυντικό στους παίκτες του και παρά τα όσα συμβαίνουν διοικητικά, απαιτεί άπαντες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και να «υπακούν» στις εντολές του.

Αυτό δε συνέβη σε κανένα βαθμό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να ξεσπάσει στην ανάπαυλα.

Όπως λέγεται, μάλιστα, πρώτη φορά είδαν οι Πράσινοι τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε τόσο έξαλλη κατάσταση. Υπήρχαν δε και παίκτες του Τριφυλλιού που... τρόμαξαν με τον προπονητή τους, ενώ μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Γκιγέρμο Μολίνς μετά το ματς, που είπε ότι ο «προπονητής πήγε να μας... σκοτώσει»!

Από την άλλη, βεβαίως, δεν μπορεί να μην έχει ευθύνη ο προπονητής όταν σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, με τους θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους, ο Παναθηναϊκός κάνει συνέχεια τα ίδια λάθη. Είναι ενδεικτικό ότι απέναντι σε Πλατανιά, Κέρκυρα, Παναιτωλικό και Λαμία, οι Πράσινοι παρουσιάζουν την ίδια εικόνα και έχουν συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags