Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι «εκλεκτοί» του Ουζουνίδη για Ολυμπιακό – Ποιοι «κόπηκαν» και ποιοι ξεκινούν 11αδα
| 2017-10-27 19:47:00

Οι «εκλεκτοί» του Ουζουνίδη για Ολυμπιακό – Ποιοι «κόπηκαν» και ποιοι ξεκινούν 11αδα

Sportdog Team
Οι «εκλεκτοί» του Ουζουνίδη για Ολυμπιακό – Ποιοι «κόπηκαν» και ποιοι ξεκινούν 11αδα

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ετοίμασε τα πλάνα του για το ματς του Σαββάτου.

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στη Λεωφόρο το Σάββατο (19.30) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή για το ντέρμπι, από την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος Αλτμαν και οι Τσάβες, Λουτσιάνο, Τζανδάρης, Αυλωνίτης. 

Οι 20 είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς και Πίσπας.

Το δίδυμο στην άμυνα και ο Μουνιέ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως έχει αποφασίσει και για την αρχική του 11αδα και δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες, κάτω απ’ τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, δεξιά στην άμυνα ο Κουλιμπαλί, στόπερ οι Κολοβέτσιος και Μολέδο, αριστερά στην άμυνα ο Χουλτ.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κουρμπέλης, Σιλά και Χίλιεμαρκ και στα άκρα οι Βιγιαφάνιες και Λουντ, με τον Φινλανδό τελικά να… παίρνει την φανέλα από τον φορμαρισμένο Μουνιέ που θα μείνει στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μολίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags