Facebook Pixel Μεταγραφή-έκπληξη στην Τούμπα - Κίνδυνος να «κάψει» τον Μάτος ο Λουτσέσκου!
| 2017-10-27 20:15:00

Μεταγραφή-έκπληξη στην Τούμπα - Η... γκάφα Λουτσέσκου και τα «ψώνια» του Μίχελ

Sportdog Team
Μεταγραφή-έκπληξη στην Τούμπα - Η... γκάφα Λουτσέσκου και τα «ψώνια» του Μίχελ

To πρόβλημα είναι μεγάλο και φάνηκε και στην Καλαμαριά!

Το μερίδιο ευθύνης του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι επιλογές του Λούμπος Μίχελ για να το λύσει και ο… βιονικός ποδοσφαιριστής!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό λόγω τιμωρίας που «κουβαλούσε» από την περσινή χρονιά. Στα υπόλοιπα, δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια του Europa League, της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μάτος ήταν βασικός και δεν έχασε ούτε λεπτό, με το όνομά του να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (1170) μαζί με αυτό του Ροντρίγκο Ρέι!

Στην Τούμπα γνωρίζουν βέβαια πως δεν είναι δυνατόν ο 31χρονος αμυντικός να συνεχίσει έτσι μέχρι το… τέλος της σεζόν, όσο και καλός αθλητής να είναι και όσο… όρεξη να έχει για ποδόσφαιρο! Γι΄ αυτό, στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο για τον ποδοσφαιριστή που είναι το back up του Μάτος από τον Ιανουάριο και μετά, προκειμένου να μπορεί να παίρνει «ανάσες» και να μην… σκάσει!

«Δεν έχω συνηθίσει να παίζω τόσο παιχνίδια, στην Ουκρανία παίζαμε το πολύ 30-35 τη χρονιά. Η ηλικία μου είναι αυτή που πρέπει να έχω και συγκεκριμένη διαχείριση για να αποδώσω καλά. Πρέπει να βρίσκεται μία ισορροπία στη διαχείριση των αγώνων, θα ήθελα να έπαιζα όλα τα παιχνίδια αν είναι δυνατόν, αλλά κι από την άλλη δε θα ήθελα να παίζω όλα τα παιχνίδια για να μπορώ να παίζω καλά και να μην έχω πρόβλημα με την απόδοση μου» δήλωσε πέρσι ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία, όταν του έγινε ερώτηση για το αν υπήρξε σωστή διαχείρισή του, παίζοντας σε 48 παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πολλοί είναι πάντως αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την… υπερφόρτωση του Βραζιλιάνου και για το ότι δεν πήρε «ανάσες» ούτε στο προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου ούτε στο προηγούμενο με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, κυρίως για το ότι δεν εμπιστεύτηκε καθόλου τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη μέχρι αυτός να αφήσει δημόσια αιχμές εναντίον του την παραμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό και να απομακρυνθεί από την πρώτη ομάδα!

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο ΠΑΟΚ είναι στη… γύρα και για δεξί μπακ εκτός από επιθετικό περιοχής, με την αγορά της Ρωσίας που γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν «άκρες» και ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Από αυτήν άλλωστε ο Δικέφαλος του Βορρά «ψώνισε» πέρσι τον Λέο Μάτος και τον Εβγέν Σάκχοφ και φέτος τον Ρόμπερτ Μακ, τον Χοσέ Μαουρίσιο και τον Κάρλος Ζαμπράνο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags