Facebook Pixel Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 1-1
| 2017-10-29 19:10:00

Ωραίος σαν... Απόλλωνας και στο Αγρίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ωραίος σαν... Απόλλωνας και στο Αγρίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε βαθμό και από τον Παναιτωλικό (1-1) πιστοποιώντας την αγωνιστική της άνοδο!

Ο Απόλλωνας Σμύρνης συνεχίζει την ανοδική του πορεία, αφού απέσπασε βαθμό από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παρέμεινε αήττητος για τρίτη σερί αγωνιστική, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι αγνοούν τη χαρά της νίκης για τρεις αγώνες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36’ με γκολ του Ντίας μετά από εκτέλεση πλαγίου και αναμπουμπούλα στην περιοχή του Απόλλωνα, όμως  η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισοφάρισε με πολύ ωραία συνεργασία Κούρου και Ανιέτε που κατέληξε σε σουτ στην κίνηση του Αλμπάνη στο 59’.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Χρήστος Αλμπάνης σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με 4-3-3 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος. Τερματοφύλακας ήταν ο Κυριακίδης, με αμυντικό δίδυμο τους Μόρα-Μιχάι, δεξί μπακ τον Κλέσιο και αριστερό τον Μύγα. Την τριάδα του άξονα αποτέλεσαν οι Πάουλο, Μάζουρεκ και Λόπες. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Μαρκόφσκι, με τον Ντίας στο δεξί «φτερό» και τον Ρόσα στο αριστερό.

Ο Ζόραν Βούλιτς εφάρμοσε σχήμα 4-2-3-1 για τον Απόλλωνα. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Τσόβιτς, με τους Κοντοέ, Κύργια, Μπιτζιμίν και Κούρος να συγκροτούν την αμυντική γραμμή, από δεξιά προς αριστερά. Στον άξονα έπαιξαν ο Χουάρες με τον Παπάζογλου. Ο Καστιγιέχος ήταν ο μοναδικός προωθημένος και πίσω του κινήθηκαν οι Μενδρινός, Αλμπάνης και Κονέ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κλέσιο (90' Ροντρίγκες), Μόρας, Μιχάι, Μύγας, Μάρκος Πάουλο (61' Μπράβο), Λόπες, Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα (76' Μοράρ), Μαρκόφσκι.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος (88' Ντάσιος), Παπάζογλου, Χουάρες (82' Μάατσι), Μενδρινός (46' Ανιέτε), Κονέ, Αλμπάνης, Καστιγέχος.

Η ΦΑΣΗ: Στο 56’ ο Εμάνουελ Κονέ είχε τεράστια ευκαιρία να γυρίσει το παιχνίδι… τούμπα και να κάνει το 2-1 για τον Απόλλωνα. Ο Καστιγιέχος τον τροφοδότησε βγάζοντάς τον απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά ο Αφρικανός αστόχησε σε εναπανάληπτο τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα ψηλά!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης είχε καλή διαιτησία, ωστόσο ο βοηθός του ελέγχεται για μια πολύ δύσκολη φάση. Στο 51’ ο Κυριακίδης απέκρουσε την μπάλα σε σουτ του Αλμπάνη, ο Ανιέτε πήρε το ριμπάουντ,  με το σουτ του να γίνεται ασίστ και τον Καστιγιέχος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε επειδή ο Ανιέτε υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Απόλλωνας πήρε ακόμα έναν πολύ σημαντικό βαθμό, σε ένα παιχνίδι που οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες θα μπορούσε να φύγει νικήτρια.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Ο Παναιτωλικός έψαχνε τη νίκη για να «ξεκολλήσει» μετά από δυο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως δεν τα κατάφερε και απέδειξε ότι δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι».

Αντίθετα, ο Απόλλωνας έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη Superleague και με εμφανίσεις σαν τη σημερινή μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

ΠΑΤΑ ΤΟ

To 1-0 του Ντίας

Το 1-1 του Αλμπάνη

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags