Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα «σαρώνει» όλα ο Μαρινάκης - Οι κινήσεις που θα «μεταμορφώσουν» τον Ολυμπιακό
| 2017-10-30 23:15:00

Τα «σαρώνει» όλα ο Μαρινάκης - Οι κινήσεις που θα «μεταμορφώσουν» τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τα «σαρώνει» όλα ο Μαρινάκης - Οι κινήσεις που θα «μεταμορφώσουν» τον Ολυμπιακό

Πώς ο μεγαλομέτοχος είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα δεδομένα.

Είναι γνωστό ότι στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη. Οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεκινήσει με τον τρόπο που θα επιθυμούσαν τη σεζόν και ψάχνουν παίκτες στις θέσεις που φαίνεται ότι «πονάνε».

Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» είναι να αποκτήσουν σέντερ φορ, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, αλλά και από τον Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ήταν μεγάλο διάστημα τραυματίας και έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν μοναδική λύση για τη γραμμή κρούσης τους τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται, αλλά δεν φαίνεται πάντα ικανός για να κάνει τη διαφορά.

Έτσι, λοιπόν, με τα τωρινά δεδομένα η απόφαση να αποκτηθεί σέντερ φορ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται ειλημμένη. Πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο είναι να βρει τα πατήματά του τουλάχιστον ένας εκ των Τζούρτζεβιτς και Εμενίκε, κάτι που μπορεί να «μεταμορφώσει» την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, ένα ακόμη θέμα που συζητιέται στο Λιμάνι είναι εκείνο του αμυντικού χαφ. Ο Τακης Λεμονής πιστεύει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και έτσι, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό. έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. Ο 57χρονος τεχνικός επιδιώκει να «σπάσει» το δανεισμό του από τον Πανιώνιο και να τον επαναφέρει στις τάξεις του συλλόγου για να ενισχύσει την ομάδα.

Έτσι, ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης του 23χρονου άσου θα εξαρτηθεί το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα, ένα άλλο θέμα που «καίει» στον Πειραιά είναι εκείνο του εξτρέμ αφού μέχρι στιγμής ο Μεχντί Καρσελά δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση τον Τάκη Λεμονή και τους συνεργάτες του. Επομένως. υπάρχει σκέψη ότι εάν συνεχίσει να μην αποδίδει στον βαθμό που θέλουν στο Λιμάνι, να γίνει κίνηση για την απόκτηση και ενός εξτρέμ.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει προβληματισμός και για την θέση του αριστερού μπακ. Μπορεί ο Λεονάρντο Κούτρης να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ρόστερ, ωστόσο δεν υπάρχει άλλη περίπτωση πέραν του 22χρονου για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι πληφορορίες αναφέρουν ότι ήδη... διαφημίζεται από τον Ολυμπιακό στην αγορά, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να προκύψει ενδιαφέρον από το εξωερικό.

Παράλληλα, ο Χρβόγε Μίλιτς δείχνει να μην υπολογίζεται μέχρι στιγμής και δεν θεωρείται αξιόπιστη λύση για να προσφέρει ανάσες στον Κούτρη. Έτσι, δεν θα ήταν έκπληξη εάν οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν και για αριστερό μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags