Facebook Pixel «Σφήνα» Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Μαυροπάνο!
| 2017-10-31 19:03:00

«Σφήνα» Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για «τρελό» ταλέντο - Ποιος ο ρόλος του Μοντέστο

Sportdog Team
«Σφήνα» Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για «τρελό» ταλέντο - Ποιος ο ρόλος του Μοντέστο

Ποιος νεαρός άσος έχει μπει στο στόχαστρο των Πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει πάρα πολύ το δίκτυο σκάουτινγκ που αφορά τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός και αυτό το καταλαβαίνει κανείς αν ρίξει μία ματιά στα ρόστερ των τελευταίων ετών.

Οι Πειραιώτες προσπαθούν συνεχώς να αποκτούν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και κυρίως να φέρνουν στο Λιμάνι ποδοσφαιριστές που εκτιμάται ότι έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία και μπορούν φυσικά μετά από κάποιες καλές χρονιές να φύγουν με μεγάλη μεταγραφή.

Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν, φαίνεται πως ανήκει και ο νεαρός Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο έχουν ήδη εξαιρετική άποψη τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν όμως, εσχάτως έχει μπει στο κόλπο και ο Ολυμπιακός, ωστόσο όχι λόγω... Μοντεστό όπως γράφτηκε.

Ο Γάλλος, που είναι εδώ και λίγο καιρό υπεύθυνος σκάουτινγκ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν έχει δώσει κάποια αναφορά για τον στόπερ των Ιωαννίνων. Ο Μαυροπάνος έχει περάσει τα «τεστ αξιολόγησης» που χρειάζονται στο Λιμάνι και ήδη είναι στη λίστα των παικτών που παρακολουθούνται από τη Σούπερ Λιγκ. 

Αν, λοιπόν, κριθεί πως τον θέλουν οι Πειραιώτες, θα κάνουν κίνηση, η οποία δεν έχει να κάνει με την «εισήγηση» του Μοντεστό. Καλές εντυπώσεις πάντως από τον μικρό έχουν στο Λιμάνι δεδομένα και έχουν φροντίσει να μάθουν αν έχει προχωρήσει τίποτα από τους λοιπούς ενδιαφερόμενους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags