Facebook Pixel Sportdog.gr | O... τελειωμένος του Χάσι «καθάρισε» Μέσι και Σουάρες!
| 2017-11-01 00:12:00

O... τελειωμένος του Χάσι «καθάρισε» Μέσι και Σουάρες!

Sportdog Team
O... τελειωμένος του Χάσι «καθάρισε» Μέσι και Σουάρες!

Είχε... μάτι ο Κοσοβάρος. 

Πολλοί ήταν οι διακριθέντες παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπαρτσελόνα, καθώς άπαντες έδειξαν μεγάλο πάθος για το αποτέλεσμα.

Σε κάθε φάση οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή έμπαιναν με απίστευτη δύναμη και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι βγήκαν τις περισσότερες φορές νικητές στις προσωπικές μονομαχίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν στην... αναχαίτιση των μεγάλων σταρ της Μπάρτσα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ήταν πραγματικός βράχος στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

Ο Ισπανός στόπερ έδειξε πολλές φορές πόσο καλός αμυντικός είναι, μιας και με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις αποσόβησε ουκ ολίγες φορές τις προσπάθειες του Λουίς Σουάρες και του Λιονέλ Μέσι.

Παράλληλα, ο Αλμπέρτο Μποτία απέδειξε με τη σημερινή του παρουσία πόσο σημαντικός είναι για την οπισθοφυλακή του Ολυμπιακού αλλά και πόσο έλειψε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το φοβερό δε, με την περίπτωση του Ισπανού στόπερ είναι ότι ήταν από τους παίκτες που δεν υπολόγιζε ο Μπέσνικ Χάσι.

Μάλιστα, ο Κοσοβάρος τεχνικός είχε εισηγηθεί στη διοίκηση την αποχώρηση του Αλμπέρτο Μποτία, ενώ μέχρι τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών το όνομα του Ισπανού είχε εμπλακεί σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, απόψε κόντρα σε ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο και απέναντι στους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου έδωσε τις απαντήσεις του και απέδειξε πόσο αδικήθηκε από τον προκάτοχο του Τάκη Λεμονή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags