Η ΑΕΚ πήρε έναν «χρυσό» βαθμό με το 0-0 κόντρα στη Μίλαν στο ΟΑΚΑ, ωστόσο την ίδια στιγμή η Αούστρια Βιέννης έκανε… περίπατο στην Κροατία, καθώς νίκησε στην έδρα της Ριέκα με 4-1!

Ο Πρόκοπ είχε ανοίξει το σκορ στο 42ο λεπτό, στο 61ο λεπτό ο Πάβιτσιτς ισοφάρισε σε 1-1 για τη Ριέκα και στο αμέσως επόμενο (62ο) ο Πρόκοπ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και δεύτερο της Αούστρια για το 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς ο Σέρμπεστ με κεφαλιά στο 74ο λεπτό έγραψε το 1-3 και... καθάρισε το ματς, ενώ ο Μόνσχαϊν έβαλε το κερασάκι με το 1-4 στο 83ο λεπτό.

Το σκορ «μπερδεύει» αρκετά τα πράγματα στον Όμιλο της ΑΕΚ, καθώς ξαναβάζει στο κόλπο τους Αυστριακούς, που ήταν τελευταίοι πριν την σέντρα των αποψινών αναμετρήσεων. Πλέον, η Μίλαν είναι πρώτη με 8 βαθμούς, η Ένωση δεύτερη με έξι, η Αούστρια τρίτη με τέσσερις και η Ριέκα τελευταία με τρεις.

Την επόμενη αγωνιστική, η Μίλαν υποδέχεται την Αούστρια και η ΑΕΚ την Ριέκα. Οπότε αν οι Κιτρινόμαυροι πάρουν τη νίκη και στην Ιταλία έρθει «άσος», τότε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα είναι στην επόμενη φάση!

Αν δεν έρθουν έτσι τα αποτελέσματα, η πρόκριση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, όπου η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Βιέννη.
 



Η βαθμολογία του τετάρτου ομίλου:

1. Μίλαν 8 (8-3)

2. ΑΕΚ 6 (4-3)

3. Αούστρια 4 (8-11)

4. Ριέκα 3 (7-10)