Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ΑΕΚ μετά το νέο μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν. Οι Κιτρινόμαυροι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στους Ροσονέρι για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι κι αυτό δεν μπορεί παρά να πιστώνεται στον Μανόλο Χιμένεθ.

Πλέον, στην Ένωση υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για τον Ισπανό τεχνικό και δεν επικρατεί η παραμικρή αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του. Οι μουρμούρες φούντωσαν για τον έμπειρο προπονητή μετά τις συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημα, ωστόσο πια ο Ισπανός κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και συνεχίζει ισχυρός στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, στην ομάδα έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ για τον σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου, καθώς είναι δεδομένο πως θα γίνουν 1-2 κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, έχει αποφασιστεί ήδη η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, μία θέση που κάλυπτε σε πολλά φετινά παιχνίδια ο μεγάλος άτυχος της φετινής ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος.

Εξάλλου, τόσο o Πατίτο Ροντρίγκες όσο και o ΆρνορΤρίστασον δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε έναν παίκτη που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα της γραμμής κρούσης.

Πάντως, κόντρα στα τελευταία δημοσιεύματα δεν υπάρχει, τουλάχιστον προς το παρόν, καμία πρόθεση της ΑΕΚ να κάνει κίνηση για τον Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού.

Η Ένωση διαθέτει, όπως αποδείχθηκε και χθες απέναντι στη Μίλαν, τον κορυφαίο αριστερό μπακ στην Ελλάδα, τον Έλντερ Λόπες, και στη διοίκηση δεν κάνουν την παραμικρή σκέψη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, αν και ο Σουηδός άσος έχει δεδομένα υποστηρικτές εντός της ομάδας.