Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη μαγκιά Λουντ - Τι υποσχέθηκε στον ΠΑΟ και πότε φεύγει τελικά ο Φινλανδός
| 2017-11-03 18:30:00

Μεγάλη μαγκιά Λουντ - Τι υποσχέθηκε στον ΠΑΟ και πότε φεύγει τελικά ο Φινλανδός

Sportdog Team
Μεγάλη μαγκιά Λουντ - Τι υποσχέθηκε στον ΠΑΟ και πότε φεύγει τελικά ο Φινλανδός

Οριστικές δείχνουν οι εξελίξεις στο τριφύλλι...

Εξελίξεις θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες στο θέμα του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως σας έγραψε το Sportdog.grαπό πολύ νωρίς, πρόθεση τόσο της πλευράς του παίκτη όσο και του συλλόγου, είναι να πωληθεί τον Γενάρη.

Ο Φινλανδός θέλει να φύγει, αφού τελειώνει και το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, έχοντας ανησυχίες για την κατάσταση που υπάρχει με τα οικονομικά στην ομάδα, ενώ στο Τριφύλλι θέλουν να τον δώσουν τώρα, ώστε να μπορέσουν να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία.

Σε αυτό κατέληξαν άλλωστε και στην κουβέντα που έγινε την Παρασκευή, ανάμεσα στον ατζέντη του Λουντ και ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς θα φύγει και κυρίως με πόσα χρήματα.

Οι πράσινοι έκαναν μάλιστα και μία πρόταση για ανανέωση, με την προϋπόθεση ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Λουντ, για να βάλουν και μία ρήτρα χαμηλή και να φύγει όμως τον Γενάρη, ωστόσο δεν έλαβαν οριστική απάντηση.

Η πλευρά του Φινλανδού δεν το ξέκοψε στον Παναθηναϊκό σχετικά με την ανανέωση, ωστόσο έδειξαν στη συζήτηση πως δεν τρελαίνονται με αυτή την προοπτική και ότι καταλαβαίνουν πως κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν θα ήταν προς το άμεσο συμφέρουν του πελάτη τους.

Αντίθετα, υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να συνδυάσουν τη μεταγραφή του Λουντ, με το συμφέρον του συλλόγου. Στόχος τους δηλαδή είναι να βρουν μία καλή πρόταση, από ομάδα που θα δίνει και ένα ικανοποιητικό ποσό στο Τριφύλλι, ώστε να φύγει τον Γενάρη και να είναι όλοι ικανοποιημένοι!

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, για την οποία βοηθάει πάρα πολύ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Λουντ αναγνωρίζει πως βγήκε «κερδισμένος» από τους Πράσινους και παρότι θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει από την 1η Γενάρη και να φύγει τζάμπα το καλοκαίρι, αυτή τη στιγμή δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει τον σύλλογο και να φέρει χρήματα στα ταμεία.


Τι άλλο θα σκάσει; 

Ακόμα και τα λεφτά του Λουντ όμως, δεν φτάνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς πλέον καθημερινά εμφανίζονται νέα προβλήματα. Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από τους Μάικλ Εσιέν και  Χοσέ Τοτσέ, οι οποίοι ζητούν να καταπέσει ο διακανονισμός εξόφλησης που έχουν με το Τριφύλλι και να λάβουν άμεσα όλα τα χρήματα τους, διαφορετικά θέλουν την επιβολή των σχετικών ποινών από την ΕΠΟ, που σημαίνει ακόμα και αφαίρεση βαθμών!

Το θέμα είναι όντως σοβαρό, ωστόσο οι Πράσινοι δεν «σκάνε» κιόλας, καθώς εκτιμούν πως θα καταφέρουν να βρουν τη λύση. Το θέμα αυτό όμως, είναι ενδεικτικό των κινδύνων και κυρίως της προέλευσης τους που αντιμετωπίζουν πλέον στον Παναθηναϊκό. Τα παλιά είναι τα πιο επικίνδυνα, όχι τα τωρινά…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags