Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελές φήμες για ταλεντάρα του Ολυμπιακού, ψήνεται μεταγραφή; - Αυτή τον «ζαχαρώνει»
| 2017-11-03 22:41:00

Τρελές φήμες για ταλεντάρα του Ολυμπιακού, ψήνεται μεταγραφή; - Αυτή τον «ζαχαρώνει»

Sportdog Team
Τρελές φήμες για ταλεντάρα του Ολυμπιακού, ψήνεται μεταγραφή; - Αυτή τον «ζαχαρώνει»

Τι συμβαίνει με Μποτία και Ομάρ;

Η καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα και η παρουσία δεκάδων σκάουτερ το βράδυ της Τρίτης στο Γ. Καραϊσκάκης, πυροδότησαν νέα σενάρια για παίκτες των Ερυθρολεύκων και σχετικό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Ήδη κυκλοφόρησε πως η Μπενφίκα έχει στο στόχαστρό της Κούτρη, ο οποίος έχει ανεβάσει εντυπωσιακά τις μετοχές του από την αρχή της σεζόν, ενώ έκανε πολύ καλό ματς και κόντρα στην Μπάρτσα, όπου τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Ντεουλοφέου. Ο νεαρός μπακ όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δεν έχει μπει (ακόμα τουλάχιστον) στο μπλοκάκι των «αετών», αλλά υπάρχει όντως ομάδα που τον… παρακολουθεί εδώ και καιρό και μάλιστα πολύ στενά.

Πρόκειται για την Άιντραχτ Φρανφούρτης η οποία κάνει σοβαρό scouting στον Κούτρη από την αρχή της σεζόν, ενώ το τελευταίο διάστημα παρατηρείται και μία προσπάθεια από τον Ολυμπιακό να «πουσάρει» τον παίκτη και σε άλλες αγορές, όπου έχει καλύτερες άκρες και από στις οποίες μπορεί να βρει περισσότερα χρήματα.

Πρόσφατα πάντως ακούστηκε και το όνομα της Στουτγάρδης, ωστόσο και αυτό το σενάριο είναι δύσκολο να προχωρήσει, καθώς δεν υπάρχει… ανοικτό κανάλι από τους μάνατζερ, ενώ και η γερμανική ομάδα δεν έχει δει φέτος ούτε μία φορά τον Κούτρη. Επίσης, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, οι «Σουηβοί» δεν θέλουν – δεν χρειάζονται αριστερό μπακ, αφού έχουν τρεις παίκτες για αυτή την θέση, με τους δύο να έχουν έρθει το καλοκαίρι.


Τώρα… κάνει ο Μποτία στον Ουσίγιος;

Εκτός όμως από τον Κούτρη, υπήρξαν ανάλογα δημοσιεύματα μετά την Μπαρτσελόνα και για τους Ομάρ και Μποτία. Για τον πρώτο, από όσα γνωρίζουμε, δεν υπάρχει το παραμικρό αυτή τη στιγμή και λογικά, αφού ο Νορβηγός βρίσκεται σε κακή κατάσταση και σε αρκετά ματς έχει χάσει την θέση του και από τον Φιγκέιρας.

Όσον αφορά τον Μποτία, τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα και μάλλον δύσκολα θα φύγει τον Γενάρη, αφού ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να τον δώσει το καλοκαίρι, όταν είχαν αποφασίσει πως δεν «χώραγε» στο ρόστερ. Πάντως, από τις ομάδες που γράφτηκε ότι ενδιαφέρονται για τον Ισπανό, θα πρέπει να αφαιρέσουμε από την σχετική λίστα τη Μάλαγα.

Στον ισπανικό σύλλογο αυτή τη στιγμή κάνει κουμάντο ο Ουσίγιος, που μέχρι πρότινος είχε πόστο στον Ολυμπιακό και μάλιστα ήταν μεταξύ των υποστηρικτών πως πρέπει ο Μποτία να φύγει από το Λιμάνι. Θα τον πάρει τώρα στην Πριμέρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags