Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άνω - κάτω» με Ταχτσίδη στο λιμάνι - Ποιος μέσος... τελείωσε από Λεμονή και διοίκηση
| 2017-11-05 11:00:00

«Άνω - κάτω» με Ταχτσίδη στο λιμάνι - Ποιος μέσος... τελείωσε από Λεμονή και διοίκηση

Sportdog Team
«Άνω - κάτω» με Ταχτσίδη στο λιμάνι - Ποιος μέσος... τελείωσε από Λεμονή και διοίκηση

Παρασκήνιο που... ζεματάει στον Ολυμπιακό που όλοι κρίνονται.

Ιδιαίτερη εντύπωση δημιουργεί σε όσους ασχολούνται με την ερυθρόλευκη καθημερινότητα το ότι για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Σάσα Ζντιέλαρ.

 

Ο Σέρβος μέσος «εκπαραθυρώθηκε» εντελώς ξαφνικά από τις επιλογές του Τάκη Λεμονή κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα έπαιρνε σημαντικές ευκαιρίες από τον Ελληνα τεχνικό όσο και προηγουμένως από τον Μπεσνίκ Χάσι.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 22χρονος μέσος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον ΠΑΟΚ. Συνεπώς, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ο ίδιος ο παίκτης ή ένας απλός παρατηρητής πως θα ερχόταν τόσο ξαφνικά μια τέτοιους είδους «καρατόμηση», ακόμα και από τις αποστολές της ομάδας.

Ωστόσο, όπως είναι σαφές, ο Ζντιέλαρ «πληρώνει» το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα... στροφές το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα στο ματς με την Μπάρτσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν συγκλονιστικός. Στον Ολυμπιακό είναι όλοι... τρελοί και παλαβοί την εποχή αυτή με τον Ελληνα διεθνή μέσο και με τις δυνατότητες που εμφάνισε απέναντι στον Μέσι και την... παρέα του.

Γι’ αυτό και θέλουν να τον βλέπουν να παίζει και να εξελιχθεί.

 

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο Ζντιέλαρ έχει ήδη ενημερωθεί από αρμόδια χείλη πως θα πρέπει να κάνει υπομονή έως ότου να παίξει ξανά, μια και είναι ανάγκη να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Ταχτσίδης και να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που εκτυλίσσεται στην πράξη.

 

Πάντως και ο Ζντιέλαρ από τη μεριά του, πέρα από τα απολύτως απαραίτητα, δεν έχει καταφέρει σε κάποιο ματς να κάνει τη διαφορά και να εντυπωσιάσει με το κάτι παραπάνω, κάτι που όπως φαίνεται μέτρησε στη σύγκρισή του με τον Ελληνα διεθνή μέσο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags