Facebook Pixel Βουίζει όλη η Θεσσαλονίκη - Συμφωνία Σαββίδη με Σάντος;
| 2017-11-06 23:04:00

Βουίζει όλη η Θεσσαλονίκη - Θα φέρει τον προπονηταρά ο Σαββίδης να... τρελαθούν;

Sportdog Team
Βουίζει όλη η Θεσσαλονίκη - Θα φέρει τον προπονηταρά ο Σαββίδης να... τρελαθούν;

Όνομα-σύμβολο ακούστηκε για συνεργάτης του!

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά και τη νέα αποτυχία του Δικεφάλου του Βορρά να κερδίσει μακριά από την Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά για τους ασπρόμαυρους με την αποβολή του Αραούχο, απέναντι στην κουρασμένη ΑΕΚ!

Τα σενάρια που υπάρχουν γύρω από το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή και τους δύο πιθανούς αντικαταστάτες του, τα διαβάσετε νωρίς το πρωί στο Sportdog.gr. Υπάρχει όμως ακόμα ένα, που μάλλον θα το προτιμούσαν οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με αυτό, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Φερνάντο Σάντος για να επιστρέψει στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας και αυτός είναι ο λόγος που δεν απομακρύνεται ο Λουτσέσκου, αφού είναι απίθανο θα βρεθεί ένας καλύτερος προπονητής από αυτόν που θα δεχθεί να δουλέψει στην Τούμπα μόνο μέχρι το καλοκαίρι!

Εάν το συγκεκριμένο σενάριο έχει βάση ή τουλάχιστον ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη ημέρα των Θεσσαλονικέων, δημιουργείται το ερώτημα «πώς θα γίνει ο σχεδιασμός και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αφού το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και τελειώνει στις 15 Ιουλίου, εάν ο Φερνάντο Σάντος και η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο φτάσουν μέχρι τον τελικό».

Η απάντηση είναι πως ο Φερνάντο Σάντος θα έχει κανονικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν και τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να φύγουν, ενώ την ευθύνη της προετοιμασίας θα έχει ή ο Πάμπλο Γκαρσία που θα είναι ένας από τους βοηθούς του ή κάποιος άλλος που θα αποφασίσει ο Σάντος και θα αποτελέσει μόνιμο συνεργάτη του!

Όλα τα παραπάνω μπορεί να ακούγονται… τρελά αλλά σίγουρα όχι απίθανα να συμβούν. Αυτό που «καίει» περισσότερο πάντως τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα τους θα… συνέλθει και θα αρχίσει να κερδίζει και εκτός έδρας, με τη θέση του Λουτσέσκου να είναι ιδιαίτερα επισφαλής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags