Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκληρό πόκερ με Παναθηναϊκό και βασικό ποδοσφαιριστή του - Θα γεμίσει το ταμείο από την... κόντρα;
| 2017-11-08 14:22:00

Σκληρό πόκερ με Παναθηναϊκό και βασικό ποδοσφαιριστή του - Θα γεμίσει το ταμείο από την... κόντρα;

Sportdog Team
Σκληρό πόκερ με Παναθηναϊκό και βασικό ποδοσφαιριστή του - Θα γεμίσει το ταμείο από την... κόντρα;

Non stop τα οικονομικά ζητήματα στο τριφύλλι.

Πριν ακόμα φτάσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει σε συμφωνία και έχουν πουλήσει ήδη τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα.

Όλα δείχνουν ότι εντός του Νοεμβρίου θα επιδιώξουν να πουλήσουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.

Τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι τέτοια που δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, προκειμένου να σωθεί η σεζόν. Με τα ονόματα των Λουντ, Κουλιμπαλί και Χουλτ να βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά να φαίνεται ότι ο πρώτος είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει!

Το ρεπορτάζ του sportdog.gr αναφέρει ότι δεν... ψήνεται για την προοπτική της Σταντάρ Λιέγης ο μάνατζέρ του, που πάντως έχει αφήσει διπλωματικά ανοιχτό το θέμα.

Έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα, μέσω γνωστού μάνατζερ, αλλά οι πληροφορίες δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δοθεί το ποσό που ακούστηκε για τον Φινλανδό άσο.

Δηλαδή το 1 εκατ. ευρώ, καθώς μιλάμε για παίκτη που μπορεί τον Γενάρη να υπογράψει ως ελεύθερος για το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται να τον αγοράσει, είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί ανανέωση στο συμβόλαιό του για τα μάτια του κόσμου, προκειμένου να πληρώσει περισσότερο για αγορά. Τον θέλουν, κι αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα κινηθούν για την αγορά του!

Προοπτική που ακόμα κι αν γίνει πράξη, έχει ως ταβάνι το ποσό των 400 - 500.000 ευρώ!

Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουν να τον δελεάσουν για το καλοκαίρι, πιθανότατα με ένα καλύτερο συμβόλαιο, χωρίς να δώσουν χρήματα στον Παναθηναϊκό, τους μάνατζερ, τους διαμεσολαβητές κλπ...
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags