Facebook Pixel Sportdog.gr | Το... come back του Ιντέγε, οι επαφές και το παρακαλετό του Νιγηριανού - Θα θυσιαστεί ο Εμενίκε;
| 2017-11-09 09:01:00

Το... come back του Ιντέγε, οι επαφές και το παρακαλετό του Νιγηριανού - Θα θυσιαστεί ο Εμενίκε;

Sportdog Team
Το... come back του Ιντέγε, οι επαφές και το παρακαλετό του Νιγηριανού - Θα θυσιαστεί ο Εμενίκε;

Η αφλογιστία φουντώνει τα σενάρια στον Ολυμπιακό.

Θέμα με πιθανή επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε στον Ολυμπιακό υπάρχει στο ρεπορτάζ του συλλόγου, καθώς είναι γεγονός ότι τόσο ο Νιγηριανός φορ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί (και φυσικά είναι θετικότατος για τον Ολυμπιακό), όσο και ότι ο Εμενίκε δεν έχει αφήσει κανέναν ευχαριστημένο με την απόδοσή του.

Το ρεπορτάζ του sportdog.gr αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι όντως έγινε κουβέντα για την πιθανότητα επιστροφής, κυρίως από την πλευρά του Ιντέγε. Με δική του πρωτοβουλία, δηλαδή.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός σχεδόν... παρακαλούσε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή η προοπτική αφορούσε έναν τεράστιο ποσό που δεν υπήρχε περίπτωση να δοθεί!

Ο ίδιος ο Ιντέγε χάριζε ουσιαστικά το 50% των απολαβών του προκειμένου να βρεθεί λύση και να επιστρέψει, δεν έκαναν το ίδιο όμως οι αρκετοί εμπλεκόμενοι μάνατζερ, κι αυτό ήταν ένα πρόσθετο εμπόδιο.

Η διαφορά ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν τόσο χαοτική το περασμένο καλοκαίρι, που είναι περίπου...  απίθανο κατ' οποιονδήποτε τρόπο να έχει γεφυρωθεί και να προκύψει πεδίο συμφωνίας τώρα.

Στις λίγες πιθανότητες που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο επιστροφής του Νιγηριανού στράικερ, συνυπολογίστε ότι βρισκόμαστε μεσούσης της σεζόν και δεν είναι τόσο εύκολο να φύγει ο Εμενίκε, με το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που έχει...

Πάντως, ο Ιντέγε δεν φαίνεται να δέχεται συμβόλαιο μικρότερο των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό που φυσικά είναι πολύ δύσκολο να δώσει ο Ολυμπιακός.

Επίσης, οι Κινέζοι δεν πρόκειται να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του σε περίπτωση που αποχωρούσε από την Τιαντζίν Τέντα, κάτι που κάνει ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Γίνεται εύκολα κατανοητό, λοιπόν, πως θέμα Ιντέγε στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ δεν υπάρχει και καμία επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές από το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags