Facebook Pixel Sportdog.gr | Τελεσίγραφο ΠΑΟΚ σε παίκτη του: «Βρες ομάδα» - Τον πληρώνει... για να φύγει!
| 2017-11-08 13:55:00

Τελεσίγραφο ΠΑΟΚ σε παίκτη του: «Βρες ομάδα» - Τον πληρώνει... για να φύγει!

Sportdog Team
Τελεσίγραφο ΠΑΟΚ σε παίκτη του: «Βρες ομάδα» - Τον πληρώνει... για να φύγει!

Η καριέρα του στην Τούμπα πηγαίνει χάλια!

«Βρες ομάδα και φύγε». Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ άκουσε αυτή τη φράση και γιατί η επιθυμία των Θεσσαλονικέων δύσκολα θα γίνει πράξη; Η απάντηση στο Sportdog.gr!

Στην Τούμπα δεν υπάρχει μόνο ο Ζέλικο Μπρκιτς που κυριολεκτικά… πληρώνεται για να κάθεται. Υπάρχει και ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να αποτελέσει το δίδυμο του ΠΑΟΚ μαζί με τον Μαρίν Λέοβατς στα αριστερά της άμυνας αλλά μέχρι στιγμής αγωνίστηκε μόνο 65 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα και ήταν εκτός αποστολής και στα 15 υπόλοιπα παιχνίδια του Δικεφάλου του Βορρά σε Ελλάδα και Ευρώπη, λόγω τραυματισμών!

Στην Τούμπα δεν έχουν κανένα παράπονο από τον χαρακτήρα ή τη συμπεριφορά του Λεβέκ όμως έχουν διαπιστώσει εδώ και καιρό πως δεν μπορούν να στηριχθούν πάνω του ούτε στο παρόν ούτε στο… μέλλον και έτσι τον έχουν ήδη ενημερώσει πως καλό θα ήταν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ!

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί τώρα ομάδα που να εμπιστευτεί τον πρώην ποδοσφαιριστή της Γκινγκάμπ όπως έκανε πριν από λίγους μήνες ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2020, με το μοναδικό… καλό για τους ασπρόμαυρους να είναι πως οι απολαβές του Λεβέκ δεν είναι υπέρογκες (περίπου 200 χιλιάδες τον χρόνο).

Έτσι δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να μπει σε διαδικασία να αποζημιώσει μέχρι ενός βαθμού τον ποδοσφαιριστή και αυτός να λύσει το συμβόλαιό του εάν δεν βρεθεί σύντομα… ενδιαφερόμενος, με αυτό που είναι σίγουρο να είναι πως η μεταγραφή του Λεβέκ αποδεικνύεται σούπερ… αποτυχημένη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags