Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο «ρόλος» του Βλαχοδήμου στο... μέλλον ερυθρόλευκου παικταρά – Πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις
| 2017-11-09 13:30:00

Ο «ρόλος» του Βλαχοδήμου στο... μέλλον ερυθρόλευκου παικταρά – Πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις

Sportdog Team
Ο «ρόλος» του Βλαχοδήμου στο... μέλλον ερυθρόλευκου παικταρά – Πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις

Ο Οδυσσέας δείχνει το δρόμο, κόντρα σε όσα γράφονται.

 

Την αγορά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες η Μπενφίκα και... αυτόματα ξεκίνησαν τα σενάρια και για άλλους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για τον Παπ Αμπού Σισέ που γράφεται το τελευταίο διάστημα, οι Πορτογάλοι τον είδαν συγκυριακά πριν από λίγες μέρες, όπως διαβάσατε στο sportdog, και ουσιαστικά ξεκινούν τώρα το scouting για τον 22χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού.

Οι "αετοί" αναζητούν όντως ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς τους, εντούτοις οι όποιες κινήσεις τους αναμένονται το καλοκαίρι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως δεν ξέρουν ακόμα αν θα αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τον Δεκέμβρη.

Επίσης, δεν θέλουν να μπουν τώρα σε ανάλογες διαδικασίες, σαν αυτή του Βλαχοδήμου που επί της ουσίας δεν έχουν αποφασίσει πότε θα τον πάρουν και τράβηξε πολύ σε χρόνο. Άρα, η οποιαδήποτε συζήτηση (αν γίνει) θα μεταφερθεί για τον Ιούνιο.

Μην ξεχνάμε πως και ο Ολυμπιακός από του χρόνου θα μπει σε διαδικασία... παζαριού για τον μικρό, τουλάχιστον με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags