Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέχουν οι εξελίξεις με τον Σκίμπε – Τι θα γίνει με τον Γερμανό τεχνικό της Εθνικής...
| 2017-11-10 13:14:00

Τρέχουν οι εξελίξεις με τον Σκίμπε – Τι θα γίνει με τον Γερμανό τεχνικό της Εθνικής...

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις με τον Σκίμπε – Τι θα γίνει με τον Γερμανό τεχνικό της Εθνικής...

Η τεσσάρα στην Κροατία δεν άρεσε σε κανέναν.

Το κλίμα στην Εθνική ομάδα μετά την βαριά ήττα από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ δεν είναι και το καλύτερο.

Με την πρόκριση να θεωρείται χαμένη ο Μίχαελ Σκίμπε έχει να αντιμετωπίσει έντονη δυσπιστία προς το πρόσωπό του, ειδικά για τις επιλογές που έκανε στο χθεσινό (9/11) παιχνίδι.

Ο Γερμανός προπονητής "πειραματίστηκε" με το 3-5-2 παρουσιάζοντας μια ανέτοιμη ομάδα και παίκτες σε θέσεις που δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, λόγω των αντιπάλων.

Στην μεσαία γραμμή δεν υπήρχαν τρεξίματα από τους Τζιόλη και Σάμαρη, ενώ στα πλάγια μπακ υπήρχε μέγαλο θέμα, καθώς Μανιάτης και Τζαβέλλας δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους γρήγορους Πέρισιτς, Στρνιτς και Βρσάλικο, αντίστοιχα.

Μοιραία, λοιπόν, ήρθε αυτή η οδυνηρή ήττα, που πετάει ουσιαστικά την Εθνική εκτός Μουντιάλ και που αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις.

Τι σημαίνει αυτό; Μετά τα χθεσινά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Σκίμπε θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της "γαλανόλευκης", αφού πέραν των ατομικών λαθών, έκανε και δηλώσεις, "σταυρώνοντας" τους παίκτες του.

"Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη στο γήπεδο. Ακόμα και ο προπονητής μπορεί να κάνει λάθη. Σήμερα δεν νομίζω ότι εγώ έκανα πολλά λάθη", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, που έχει προκαλέσει συζητήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags