Facebook Pixel Ντοκιμαντέρ για την ατμόσφαιρα με Μπόκα και τον Άρη. - Sportdog.gr
| 2017-11-10 19:10:00

Έτσι έγινε κολαστήριο το Βικελίδης - Μοναδικά πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έτσι έγινε κολαστήριο το Βικελίδης - Μοναδικά πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό ντοκιμαντέρ για την ατμόσφαιρα στο φιλικό με τη Μπόκα και τον κόσμο του Άρη.

Ένα καταπληκτικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο αποτυπώνεται όλη η προετοιμασία για το φιλικό του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εμπνευστής του πεντάλεπτου ντοκιμαντέρ είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα Copa90, η οποία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να καταγράψει την ιστορική συνάντηση, στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Λούκα Μιλούνοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο βίντεο του Copa90 γίνεται αναφορά στην περιπέτεια του Άρη τα τελευταία χρόνια και την τεράστια προσπάθεια που διεξάγεται για την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.

«Ο Άρης κατέκτησε τελευταία φορά τρόπαιο το 1970. Είναι ένας σύλλογος, ο οποίος μπορεί να καυχηθεί για πολλά πράγματα. Δύο από τους πιο ιστορικούς οπαδούς του έζησαν στο Μπουένος Άιρες για χρόνια και από αυτή την εμπειρία πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο απίθανα παιχνίδια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα σας ταξιδέψουμε μέσω της τρελής ατμόσφαιρας του γηπέδου, στη συνάντηση όπου οι Νοτιαμερικάνοι γίγαντες επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, για να μας δώσουν μία αξέχαστη εμπειρία», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, το οποίο υπάρχουν πολύ ωραία πλάνα.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Copa90 είχε κάνει ξανά αναφορά στους Έλληνες οπαδούς. Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2016 η διαδικτυακή πλατφόρμα είχε κάνει ένα αφιέρωμα, το οποίο τιτλοφόρησε ως "Είναι αυτοί οι πιο φοβεροί οπαδοί στο ποδόσφαιρο;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags