Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Παναθηναϊκό - Αποχώρηση που πληγώνει όσο καμία άλλη!
| 2017-11-11 20:59:00

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Παναθηναϊκό - Αποχώρηση που πληγώνει όσο καμία άλλη!

Sportdog Team
Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Παναθηναϊκό - Αποχώρηση που πληγώνει όσο καμία άλλη!

Ποιο είναι το πρόβλημα που απασχολεί το τριφύλλι;

Κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ευχαριστημένος με τη σεζόν που έχει κάνει η ομάδα μέχρι στιγμής.

Με εξαίρεση ορισμένες εκλάμψεις, με κυριότερη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι Πράσινοι παρουσιάζουν μετριότατο πρόσωπο και το γεγονός ότι βρίσκονται στην 7η θέση του πρωταθλήματος -χωρίς ούτε μια εκτός έδρας νίκη- το αποδεικνύει.

Ένα ελαφρυντικό που μπορεί να αναγνωρίσει κανείς στο Τριφύλλι είναι ότι αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αναγκάζεται να προβεί σε… αλχημείες στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Πάντως, στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν θεωρούν ότι τα συνεχή θέματα είναι τυχαία, αντιθέτως πιστεύουν ότι το κακό… παράγινε μετά την αποχώρηση του Χρήστου Καρβουνίδη. Θυμίζουμε ότι ο πρώην φυσικοθεραπευτής του Τριφυλλιού συμφώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο κι έφυγε για την ΑΕΚ στα μέσα Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προπονητικό επιτελείο των Πρασίνων εκτιμά ότι η ξαφνική αποχώρηση του Καρβουνίδη έκανε ακόμα χειρότερη την υπάρχουσα κατάσταση. Τόσο σε επίπεδο αποκατάστασης τραυματισμών, όπως του Τσάβες που αναμενόταν να έχει επιστρέψει πολύ νωρίτερα, όσο και στην αποκατάσταση των παικτών μετά από αγώνες.

Ειδικότερα το δεύτερο κομμάτι έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην… επιδημία μυικών προβλημάτων το τελευταίο διάστημα με θύματα βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως οιΚουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Μολέντο και Βιγιαφάνιες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags