Facebook Pixel Θέλει να φύγει ο Βούκοβιτς, πιθανή επιστροφή Ρισβάνη στον Ολυμπιακό
| 2017-11-11 21:53:00

«Φευγάτος» από τον Ολυμπιακό ξένος άσος - «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι!

Sportdog Team
«Φευγάτος» από τον Ολυμπιακό ξένος άσος - «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι!

Έρχονται αλλαγές που δεν περιμέναμε στις τάξεις των πρωταθλητών!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ο Γιάγκος Βούκοβιτς ενδέχεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον ερχόμενο Ιανουάριο και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία!

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών φέρονται να εκτιμούν ότι ο Σέρβος στόπερ θα ζητήσει να φύγει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, πιθανότατα με δανεισμό.

Η αιτία για αυτή την πιθανή εξέλιξη έγκειται στο γεγονός ότι ο Βούκοβιτς θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα είναι βασικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του εν όψει του Μουντιάλ του καλοκαιριού.

Μάλιστα, φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Πιθανή επιστροφή Ρισβάνη

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της υπόθεσης δεν σταματά εκεί.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, εάν ο Βούκοβιτς όντως αποχωρήσει, οι Πειραιώτες πιθανότατα θα τον αντικαταστήσουν διακόπτοντας τον δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη στον Ατρόμητο και εντάσσοντάς τον ξανά στο ρόστερ τους!

Άλλωστε, ο Έλληνας στόπερ χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης του Τάκη Λεμονή, ενώ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος με καταπληκτικές εμφανίσεις στην αήττητη πορεία του Ατρομήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεμονής έχει πολύ καλή άποψη και για ακόμα έναν δανεικό παίκτη του Ολυμπιακού, τον Μανώλη Σιώπη, για τον οποίο έχει γίνει επίσης κουβέντα για πιθανή επιστροφή του στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags