Facebook Pixel Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Χιμένεθ και Βράνιες!
| 2017-11-13 18:57:00

«Κόλαση» με Χιμένεθ-Βράνιες! Όλη η αλήθεια και όσα δεν γράφτηκαν για το επεισόδιο

Sportdog Team
«Κόλαση» με Χιμένεθ-Βράνιες! Όλη η αλήθεια και όσα δεν γράφτηκαν για το επεισόδιο

Σκηνικό από... πεδίο  μάχης. Τι γίνεται με Γιόχανσον.

Τριγμοί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ δημιουργήθηκαν μετά το έντονο επεισόδιο που είχαν οι Όγκνιεν Βράνιες και Μανόλο Χιμένεθ στο χθεσινό φιλικό στα Σπάτα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Τσουκαρίτσκι.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε πολλά παράπονα από την απόδοση του Βόσνιου αμυντικού και μόλις τον έκανε αλλαγή, ο τελευταίος... εξερράγη. 

Άρχισε να πετάει ό,τι έβρισκε μπροστά του, να χτυπάει τοίχους, την ώρα που ο κόουτς της Ένωσης, απάντησε, βρίζοντας και χειρονομώντας.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ειπώθηκαν μνημειώδεις ατάκες ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως η όλη φάση ήταν ό,τι πιο κοντινό σε... ξύλο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή - προπονητή.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι που απροκάλυπτα υποστηρίζουν πως "δεν ήταν η πρώτη φορά" που συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ ο Βόσνιος στην προπόνηση ζήτησε τελικά συγνώμη για την συμπεριφορά του τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Επίσης, την Δευτέρα έγινε σύσκεψη για το «θέμα Βράνιες» και πώς θα το χειριστούν, παρουσία των Νίκου Λυμπερόπουλου και αποφασίστηκε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που θα τον… ανεχτούν, ενώ σχετικά με το «τελεσίγραφο» προς τον Βόσνιο αμυντικό θα ενημερωθεί και ο μάνατζέρ του.

Εκεί «σπρώχνουν» τον Γιόχανσον

Ενεργό είναι το θέμα της μεταγραφής του Γιάκομπ Γιόχανσον, αφού μετά τα σενάρια για Βαλένθια, "έσκασε" στο προσκήνιο και η Κρίσταλ Πάλας. 

Κι όμως, στο άκουσμα της συγκεκριμένης ομάδας θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς ύστερα από την μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς αναφέρεται πολύ συχνά και με μεγάλη ευκολία στα ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων. 

Αυτό που έχει βάση για τον Σουηδό μέσο είναι πως ο μάνατζέρ του αναζητά "ζεστά" τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του πελάτη του και η Αγγλία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεών του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags