Facebook Pixel Θέλει Χολτσχάουζερ ο Ρανιέρι
| 2017-11-14 20:02:00

Εξελίξεις με τον αντί-Γιόχανσον – Κίνδυνος να τον χάσει η ΑΕΚ

Sportdog Team
Εξελίξεις με τον αντί-Γιόχανσον – Κίνδυνος να τον χάσει η ΑΕΚ

Ποιος νέος μνηστήρας μπήκε σφήνα για την απόκτησή του;

Μετά τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η ΑΕΚ χρίζει ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή. Εναλλακτικές υπάρχουν για τον Μανόλο Χιμένεθ, όπως φαίνεται όμως δεν τις εμπιστεύεται. Οπότε δεν αποκλείεται η Ένωση να κινηθεί τον Γενάρη μεταγραφικά σε αυτή τη θέση.

Πρώτος στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Ραφαέλ Χολτσχάουζερ, ο οποίος έχει μεγάλες συμπάθειες στην ενωσίτικη οικογένεια. Πρόσφατα μάλιστα Ενωσίτες οπαδοί του ζήτησαν μέσω social media να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ωστοσο ο 24χρονος Αυστριακός, τον οποίο οι ΑΕΚτζήδες θαύμασαν στο ματς με την Αούστρια Βιέννης, φαίνεται πως βρίσκεται στο μπλοκάκι του Κλαούντιο Ρανιέρι για τη Ναντ, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος δύο βαθμούς πίσω από την τρίτη Λιόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της spox.com, η γαλλική εξετάζει την περίπτωση του στόχου της ΑΕΚ, τον οποίο επιθυμεί να αποκτήσει ως ελεύθερο μια και το συμβόλαιό του εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο και απ'ότι φαίνεται δεν θα παραμείνει στη χώρα του. Βλέπετε όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Αούστρια στο ίδιο δημοσίευμα, του έχουν γίνει «ήδη τρεις προσφορές τις οποίες έχει απορρίψει, μια και πλέον ψάχνει για ομάδα στο εξωτερικό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags