Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες από Μαρτίνεθ για Μιραλάς και Ολυμπιακό!
| 2017-11-15 09:40:00

Βόμβες από Μαρτίνεθ για Μιραλάς και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Βόμβες από Μαρτίνεθ για Μιραλάς και Ολυμπιακό!

Τι είπε ο τεχνικός του Βελγίου; Ποια η άποψη του για Ένγκελς;

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στη Sportday ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος ανέφερε πως γνωρίζει το «δέσιμο» που έχει ο Βέλγος φορ με τους Πειραιώτες και τόνισε πως θα ήταν καλό για τον ίδιο να πάει σε κάποια ομάδα, όπου θα έχει δεδομένα φανέλα βασικού. 

Για τις φήμες που θέλουν τους ανθρώπους του Βελγίου να παρακολουθούν την πορεία του Μπιορν Ένγκελς: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παρακολουθούμε από πολύ κοντά και λεπτομερώς σε κάθε ματς που δίνει. Έχει Βέλγους ποδοσφαιριστές κι αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Υπάρχει ο Οτζίτζα, φυσικά υπάρχει και ο Ένχελς. Για τον Μπιορν που με ρωτάτε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Διαθέτει προοπτικές και αυτό που εμείς λέμε ενδιαφέροντες ποδοσφαιρικούς δείκτες. Έχει κάνει ήδη αρκετά πράγματα στην καριέρα του. Πάει από το καλό στο καλύτερο. Τον είδαμε φυσικά και στα ματς που έχει παίξει ως τώρα με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Εξελίσσεται. Αναμφίβολα, τον παρακολουθούμε στενά και είναι ένας από τους παίκτες που έχουμε υπόψιν μας ενόψει του Μουντιάλ». 

Για τον Μιραλάς και την πιθανότητα επιστροφή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και αν αυτό θα επηρεάσει την παρουσία του στην εθνική Βελγίου: «Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση με τον Κέβιν και τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω πως υπάρχει αυτός ο… σύνδεσμος, το… δέσιμο μεταξύ τους. Ο Μιραλάς είναι έμπειρος, δεν είναι νέος και άπειρος. Ξέρει πώς να διατηρείται σε σωστή αγωνιστική κατάσταση. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. 

Στο ποδόσφαιρο, μπορείς να κερδίσεις, εξάλλου, από έναν παίκτη σημαντικά πράγματα, είτε παίζει σε όλο το ματς, είτε για μερικά λεπτά. Υπάρχει λοιπόν αυτή η φήμη που έχουμε ακούσει κι εμείς για τον Κέβιν και τον Ολυμπιακό ενόψει του Ιανουαρίου. Το σίγουρο είναι πως ο Μιραλάς, όπως προείπα, είναι σημαντικός για εμάς και δεν αλλάζω τη γνώμη μου τόσο εύκολα. Είναι σημαντικό, εξάλλου, ένας παίκτης να βρίσκεται κάπου, όπου θα παίζει τακτικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags