Facebook Pixel Σοβαρό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη
| 2017-11-15 11:34:00

«Μπάσιμο» της Μπεσίκτας για βασικό του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
«Μπάσιμο» της Μπεσίκτας για βασικό του Ολυμπιακού!

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον των Τούρκων...

Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί τον εκλεκτό της Μπεσίκτας σε περίπτωση αποχώρησης του Ογκουζάν Οζιακούπ, με τους Τούρκους να παρουσιάζονται βέβαιοι ότι σε αυτήν την περίπτωση οι «αετοί» θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ajansbesiktas.com: «Αν το συμβόλαιο του Ογκουζάν, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, δεν ανανεωθεί, τότε θα έρθει ο Κώστας Φορτούνης. 

Η διοίκηση της Μπεσίκτας θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Ογκουζάν Οζιακούπ, που επίκειται να υπογράψει τον Ιούνιο του 2018, σε περίπτωση που δεν δεχτεί την ανανέωση μετά τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν. Ο προπονητής Σενιόλ Γκιουνές είναι αντίθετος να φύγει ο παίκτης, αλλά αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, ο ιδανικός είναι ο Κώστας Φορτούνης.

 Ο πρόεδρος Φικρέτ Ορμάν, στενός φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε ζητήσει στις αρχές της σεζόν τον παίκτη, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Ο Φορτούνης βρίσκεται στη λίστα της Μπεσίκτας εδώ και τέσσερα χρόνια και ο Γκιουνές απαίτησε, σε περίπτωση που φύγει ο Οζιακούπ, να έρθει ο Φορτούνης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags