Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλη η αλήθεια για Λειψία και Φορτούνη - Τρέλα με τις κλοπές, ποιος έχει τις διευθύνσεις;
| 2017-11-15 12:23:00

Όλη η αλήθεια για Λειψία και Φορτούνη - Τρέλα με τις κλοπές, ποιος έχει τις διευθύνσεις;

Sportdog Team
Όλη η αλήθεια για Λειψία και Φορτούνη - Τρέλα με τις κλοπές, ποιος έχει τις διευθύνσεις;

Τι γίνεται με τον Ελληνα μέσο και τα «χτυπήματα» στους ξένους.

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Λειψία να εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού διατηρεί καλό όνομα στη Γερμανία, που έχει αγωνιστεί πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων, με αποτέλεσμα, μοιραία, να συνδέεται το όνομά του με ομάδες από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία, συμμετέχει για χρόνια σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που υπάρχει ως δεδομένο όμως, από την πλευρά της Λειψίας, είναι μόνο η αναζήτηση αντικαταστάτη του Κεϊτά (που το καλοκαίρι θα πάει Λίβερπουλ) και όχι συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο. Γιατί η πληροφόρηση του sportdog.gr αναφέρει ότι ούτε έχει υπάρξει ποτέ κάτι από τη Bundesliga για τον Φορτούνη, ούτε και πρόκειται να υπάρξει...
 
Μήπως να... ψαχτούν στον Ολυμπιακό;
 
Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στον Ολυμπιακό με τις κλοπές στα σπίτια των ξένων παικτών, καθώς οι Προτό, Οφόε, Ομάρ, Εμενίκε και Καρσελά έχουν πέσει θύματα.

Για αυτό και στον Ολυμπιακό έχουν ήδη μισθώσει έξτρα ασφάλεια για τα σπίτια των ποδοσφαιριστών τους. Aυτό, όμως, που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι διευθύνσεις των ποδοσφαιριστών δεν είναι προς... κοινή πληροφόρηση, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Χρειάζεται ιδιαίτερη πληροφόρηση για να αποκτήσει κάποιος τέτοιου είδους στοιχεία, κι αυτό είναι ίσως κάτι που πρέπει να ψάξουν στον Ολυμπιακό...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags