Facebook Pixel Θέμα πώλησης Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με Βέλλιο και Εμενίκε
| 2017-11-16 17:04:00

Αποφάσεις στο Ρέντη, αυτόν ψάχνουν για φορ, ποιον «κόβουν» - Τι «τρέχει» με Φορτούνη

Sportdog Team
Αποφάσεις στο Ρέντη, αυτόν ψάχνουν για φορ, ποιον «κόβουν» - Τι «τρέχει» με Φορτούνη

Ζητήματα και με Εμενίκε, Νικολάου, Κούτρη.

Πολλά είναι τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό και όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος, τόσο θα έρχονται στο προσκήνιο ειδήσεις που αφορούν στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν με την εύρεση ενός επιθετικού, όμως η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου που εξακολουθεί να συντηρείται δεν φαίνεται να έχει βάση.

Ο επιθετικός της Νότιγχαμ είναι "παιδί" του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά αναζητά έναν "ψημένο" φορ, που έχει παιχνίδια στα πόδια του, εν αντιθέσει με τον Βέλλιο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με τη Φόρεστ από τον Αύγουστο.

Πέραν του επιθετικού, θέμα ενδέχεται να υπάρξει και με τον Κώστα Φορτούνη, που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά "περιουσιακά στοιχεία" της ομάδας και το πιο πρόσφατο ενδιαφέρον ήταν αυτό της Μπεσίκτας.

Εντούτοις, ο ίδιος ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε "κλείσει" την πόρτα της τουρκικής ομάδας με περυσινές δηλώσεις του, ενώ και η Μπεσίκτας δύσκολα θα πήγαινε τώρα σε λύση από το ελληνικό πρωτάθλημα, την ώρα που μοιάζει... ακούνητος από την ομάδα ο Ογκουζχάν Οζιακούπ, για την θέση του οποίου θα... προοριζόταν ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τι "τρέχει" με Σισέ, Κούτρη, Εμενίκε

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Παπ Αμπού Σισέ έχει προσελκύσει ενδιαφερόμενους με τις εμφανίσεις του, όμως ο "μνηστήρας" που ακούει στο όνομα, Μπενφίκα δεν υπάρχει. Όσο για τον Λεονάρντο Κούτρη... Το ενδιαφέρον της Άιντραχτ είναι υπαρκτό και σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό σχετικά το sportdog.gr.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και το θέμα Εμενίκε, μετά τον τραυματισμό του Νιγηριανού, ωστόσο τα πάντα είναι φήμες και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι για τον παίκτη που αποκτήθηκε για βασικός επιθετικός των Ερυθρόλευκων το καλοκαίρι.

Νικολάου και Ανδρούτσος

Τέλος, σε μανατζερικά ζητήματα ο Δημήτρης Νικολάου αποφάσισε να επιλέξει το γραφείο των Αποστόλου - Λιβαθηνού - Ρέτσου (αδερφού του Παναγιώτη) για να συνεχίσει εκεί την «μανατζερική» του εκπροσώπηση, ενώ αναμένεται να υπάρξει... γάμος ανάμεσα στον έτερο νεαρό του Ολυμπιακού, Θανάση Ανδρούτσο, και τον γνωστό ατζέντη, Πολ Κουτσολιάκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags