Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελές» καραμπόλες - Κερδίζει νέο συμβόλαιο και... πετάει απ’ έξω βασικό του ΠΑΟΚ!
| 2017-11-17 10:30:00

«Τρελές» καραμπόλες - Κερδίζει νέο συμβόλαιο και... πετάει απ’ έξω βασικό του ΠΑΟΚ!

«Τρελές» καραμπόλες - Κερδίζει νέο συμβόλαιο και... πετάει απ’ έξω βασικό του ΠΑΟΚ!

Αδυσώπητος ο ανταγωνισμός στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ «κερδίζει» νέο συμβόλαιο και γιατί αυτό είναι πρόβλημα για πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του; Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ!

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι για να αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση «1» εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Παναγιώτη Γλύκου.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις αρχές Αυγούστου υπέγραψε συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Παρότι μέχρι στιγμής έχει υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου του Βορρά μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, στο οποίο ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του ΠΑΟΚ λόγω των σημαντικών επεμβάσεών του και αυτό του το αναγνώρισε και ο κόσμος χαρίζοντάς του το βραβείο του MVP του αγώνα, στην Τούμπα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του δίμετρου τερματοφύλακα!

Έτσι, παρότι ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στη «σκιά» του Ροντρίγκο Ρέι, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται εδώ και καιρό να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια, βλέποντας στο πρόσωπό του 31χρονου γκολκίπερ μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση σε βάθος τριετίας!

Εάν συμβεί βέβαια αυτό, τότε θα δημιουργηθούν ερωτήματα για το μέλλον του Παναγιώτη Γλύκου, που αυτό το διάστημα διανύει το τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του με στόχο να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου με το νέο έτος. Και αυτό γιατί μοιάζει λίγο δύσκολο ο ΠΑΟΚ να έχει τη νέα σεζόν τρεις τερματοφύλακες πρώτης γραμμής, τους Ρέι, Γλύκο, Πασχαλάκη συν τον ταλαντούχο Μάριο Σιαμπάνη που και αυτός περιμένει τις ευκαιρίες του…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags