Facebook Pixel Απογοητευμένος ο Τάκης Λεμονής από την απουσία των Οφόε και Ρομαό στο ματς με τον Λεβαδειακό
| 2017-11-17 14:36:00

Τα πάνω-κάτω στο λιμάνι με δύο βασικούς - Σε «απόγνωση» ο Λεμονής, ώρα για αποφάσεις

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω στο λιμάνι με δύο βασικούς - Σε «απόγνωση» ο Λεμονής, ώρα για αποφάσεις

Και ενώ δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες βαθμών.

Αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του ήρθαν του Τάκη Λεμονή τα πράγματα, λίγο πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ως τιμωρημένο για το ματς με τον Λεβαδειακό τον Αλεξίς Ρομαό, υπολογίζοντας ότι θα έχει διαθέσιμους όλους τους υπόλοιπους χαφ της ομάδας του, ωστόσο ο Οτζίτζα Οφόε φέρνει τα πάνω-κάτω στον προγραμματισμό, καθώς θεωρείται απίθανο να είναι ετοιμοπόλεμος για το σαββατιάτικο ματς.

Στον Ολυμπιακό μόνο αψήφιστα δεν παίρνουν το παιχνίδι με τους Βοιωτούς (3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος), παρά το γεγονός ότι πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι οι Ερυθρόλευκοι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το «τρίποντο». Όμως, καιρός για πειράματα και εφησυχασμό δεν υπάρχει στο Λιμάνι, με τον 57χρονο Ελληνα προπονητή να υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους πως «είμαστε σε μια φάση έκτακτης ανάγκης»!

Κατά συνέπεια δεν ήθελε με τίποτα να χάσει ταυτόχρονα τους δύο βασικότατους παίκτες του, γι’ αυτό και τους δήλωσε να εκτίσουν ποινή τιμωρίας σε διαφορετικά ματς (ο Οφόε δεν θα παίξει σίγουρα την 13η αγωνιστική, κόντρα στον Απόλλωνα).

Όμως, τώρα υποχρεώνεται σε ολικό «λίφτινγκ» στη μεσαία του γραμμή, με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρει τη θέση του Ρομαό και τον αντικαταστάτη του Οφόε να αναζητείται ανάμεσα σε Ζιλέ, Ανδρούτσο και Αντρέ Μαρτίνς. Ο έμπειρος Βέλγος φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο σαββατιάτικο ματς, ωστόσο η προπόνηση της Παρασκευής θα κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρη την κατάσταση.

 

Το πόσο σημαντικό είναι για τον Λεμονή το ότι πιθανότατα δεν θα μπορέσει να υπολογίσει ταυτόχρονα στους Ρομαό και Οφόε φαίνεται από το γεγονός ότι οι δύο παίκτες παίζουν ασταμάτητα στο πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική και μετά, έχοντας απουσιάσει μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Λάρισα, τον Αύγουστο.

 

Επίσης, οι δύο ξένοι παίκτες είναι μακράν οι πρώτοι σε χρόνο συμμετοχής σε όλη τη σεζόν έως τώρα, έχοντας αγωνιστεί στα 17 από τα 20 ματς της σεζόν! «Πρωταθλητής» σε χρόνο συμμετοχής είναι μέχρι στιγμής ο Ρομαό με 1466 αγωνιστικά λεπτά και ο Οφόε τον ακολουθεί από απόσταση... αναπνοής με 1429’. Κάτι που ξεκάθαρα δείχνει το πόσο σημαντικοί είναι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags