Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα από πρώην πράσινο: «Ο Σαββίδης πάλεψε για να έχουμε ένα πρωτάθλημα αξιοκρατικό»!
| 2017-11-17 16:42:00

Φοβερή ατάκα από πρώην πράσινο: «Ο Σαββίδης πάλεψε για να έχουμε ένα πρωτάθλημα αξιοκρατικό»!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα από πρώην πράσινο: «Ο Σαββίδης πάλεψε για να έχουμε ένα πρωτάθλημα αξιοκρατικό»!

Ποιος είναι και ποια συμβουλή δίνει στους ΠΑΟΚτσήδες για να μην χτυπάνε μετά το κεφάλι τους;

Ο Νίκος Νιόπλιας, μίλησε για το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ αλλά και τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε 52χρονος τεχνικός στο «Metropolis 95,5»:

Για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ: «Είμαι παιδί του. Εμείς έχουμε μια υποχρέωση, μια αγάπη να το κάνουμε. Με πρωτοβουλία του Ηλία Πουρσανίδη κάναμε μια ομάδα για εκείνον και τη Δευτέρα θα παίξουμε προς τιμήν του. Μακάρι ο άνθρωπος, μαθαίνω ότι είναι λίγο καλύτερα, να είναι καλά και να έρθει τη Δευτέρα και να το δει. Φανταστείτε ότι ο Ίσις και ο Βέρα ξεκίνησαν ένα ταξίδι 28 ωρών από τη Χιλή για να έρθουν. Φανταστείτε πως τον αγαπούν. Εμείς όλοι που  είχαμε τον Γκέραρντ στον ΟΦΗ κάθε πρωί θα πρέπει να έχουμε μια φωτογραφία του πάνω από το κρεβάτι μας και της οικογένειας Βαρδινογιάννη και να κάνουμε το σταυρό μας. Ζήσαμε στιγμές ανεπανάληπτες και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο επιτυχιών».

Για τον Σαββίδη: «Εσείς εκεί στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να είστε τυχεροί που έχετε αυτόν τον άνθρωπο και να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας και ας κάνει και λάθη. Γιατί αν φύγει τότε θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Βοηθάει πολύ. Δείτε που είναι ο Άρης και ο Ηρακλής και που είναι ο ΠΑΟΚ. Τέτοιοι ανθρωποί θα κάνουν και λάθη. Εκείνοι στεναχωριούνται όμως πρώτα γιατί θέλουν να είναι επιτυχημένοι οι ίδιοι. Δείτε τον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό χωρίς οικονομική ευχέρεια. Εμένα μου αρέσει η κριτική αλλά δε μου αρέσει να χαιρόμαστε με τις αποτυχίες των άλλων. Να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους γιατί αυτούς πρέπει να έχεις πρότυπο εάν θέλεις να πετύχεις».

Για τα χρήματα που έχει δαπανήσει ο Σαββίδης και τον Λουτσέσκου: «Για μένα πιάνουν τόπο. Πάλεψε να έχουμε ένα πρωτάθλημα αξιοκρατικό. Φυσικά και θέλουν να πετύχουν οι άνθρωποι και να βρουν και τον καλύτερο προπονητή. Γιατί καμιά φορά δεν είναι ο καλύτερος προπονητής που θα έρθει αλλά αυτός που θα ταιριάξει να έρθει στην εκάστοτε ομάδα. Το θέμα δεν είναι η καλή προπόνηση αλλά να διαχειριστεί σωστά την ήττα και τη νίκη. Έχεις να διαχειριστείς τον πρόεδρο, τα ΜΜΕ, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Είναι δύσκολο το έργο του. Ξέρει ότι έχει ανέβει ο πήχης ψηλά και είναι ευκαιρία φέτος. Καμία ομάδα δεν είναι δυνατή όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Να προσέξουν να μείνουν έτσι ως το τέλος και μετά ποιος θα κάνει το ντεμαράζ. Ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό που πήρε όλα τα εντός έδρας ματς χωρίς κόσμο. Είναι δύσκολο να τους διαχειριστεί γιατί μαζέψαν πολλούς παίκτες που δεν μπορείς να τους δώσεις ευκαιρία. Έχει αποκλειστεί και από την Ευρώπη. Δεν τους αρέσει να κάθονται στον πάγκο και θα υπάρχει γκρίνια. Σημαντικότερο είναι η διαχείριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags