Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο «όπλο» του Ουζουνίδη που κινδυνεύει να χάσει - Τι «παίζει» με Μολίνς και Λουντ
| 2017-11-18 16:50:00

Το νέο «όπλο» του Ουζουνίδη που κινδυνεύει να χάσει - Τι «παίζει» με Μολίνς και Λουντ

Sportdog Team
Το νέο «όπλο» του Ουζουνίδη που κινδυνεύει να χάσει - Τι «παίζει» με Μολίνς και Λουντ

Όλο το «πράσινο» παρασκήνιο εδώ...

 

Πριν μερικές ημέρες ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον της ομάδας, προσφέροντας επαγγελματικό συμβόλαιο σε παίκτες από την Ακαδημία του.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος ξεχωρίζει και ήδη φαίνεται πως το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αϊντχόφεν είναι υπαρκτό.

Ο Εμμανουηλίδης μπορεί να είναι μόλις 17 χρόνων, όμως έχει τραβήξει την προσοχή της ολλανδικής ομάδας. Ωστόσο, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για μεταγραφή από τώρα, θα πρέπει πρώτα να παίξει με την ανδρική ομάδα του "τριφυλλιού" και κάπως έτσι να αναδειχθεί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον πιστεύει πολύ και με δεδομένο το ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν, θα μπει σταδιακά σε πράσινη αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο, προκειμένου να αρχίσει να "εγκληματίζεται" με τους... μεγάλους.

Τι γίνεται με Μολίνς και Λουντ

Όσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά στο πράσινο "στρατόπεδο"... Ο Μολίνς όντως ψάχνει ομάδα για να πάρει μεταγραφή, όμως αυτό είναι κάτι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο Παναθηναϊκός αναζητά οποιαδήποτε ευκαιρία πώλησης που θα είναι ικανή να αποφέρει κέρδος στα ταμεία του.

Τέλος, για τον Ρόμπιν Λουντ, υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους και μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα απεσταλμένος της Λιντς, εντούτοις δεν είναι ακόμα σίγουρο το κατά πόσο αυτός συνδέεται με την περίπτωση του Φινλανδού μέσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags