Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δεν έπρεπε να έχει έρθει τώρα στον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης! - Με τους παλιούς λέμε...»
| 2017-11-19 13:00:00

«Δεν έπρεπε να έχει έρθει τώρα στον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης! - Με τους παλιούς λέμε...»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Δεν έπρεπε να έχει έρθει τώρα στον ΠΑΟ ο Ουζουνίδης! - Με τους παλιούς λέμε...»

 Ο Γιόζεφ Βάντσικ στο sportdog για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ήταν από τις χαρακτηριστικότερες μορφές του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του '90. Υπερασπίστηκε την εστία του Τριφυλλιού για 9 χρόνια, στα οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και τέσσερια κύπελλα. Τα, δε, αθηναϊκά ντέρμπι τα έχει φάει με το κουτάλι, αφού εκείνη την εποχή, λόγω των πέτρινων χρόνων του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ ήταν το αντίπαλον δέος για τους πράσινους.

Ο Γιόζεφ Βάντσικ μίλησε στο sportdog.gr για την αναμέτρηση της Λεωφόρου και εξέφρασε τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Παρατήρησε όμως ότι «ήρθε σε λάθος χρόνο» για τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Οδυσσέρα Βλαχοδήμο ευχήθηκε να κάνει καριέρα. Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει στα προβλήματα που βιώνει ο σύλλογος. Παράλληλα το «βουνό», όπως ήταν το παρατσούκλι του Πολωνού, παλαιού, τερματοφύλακα, εξέφρασε την αγωνία του για τον μέλλον της ομάδας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportdog.gr.

Παίζουν για την ιστορία τους οι παίκτες

Ο Γιόζεφ Βάντσικ πιστεύει πολύ στο κίνητρο των παικτών του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. «Η ΑΕΚ δεν θα έχει Μάνταλο, Αραούχο και Γιόχανσον. Τον Παναθηναϊκό ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι τα γνωστά προβλήματα. Σε αυτές τις καταστάσεις όμως οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν, ότι αξίζουν. Παίζουν για να φτιάξουν την ιστορία τους ως ποδοσφαιριστές. Στο προηγούμενο ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, αλλά ο Παναθηναϊκος η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο», λέει για το παιχνίδι.

Η δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει πείσει τον 54χρονο, παλαίμαχο, τερματοφύλακα, «Κάνει φανταστική δουλειά», αναφέρει και σημειώνει ότι «ήρθε σε λάθος χρόνο. Έπρεπε να είχε έρθει σε εποχή που δεν είχε προβλήματα η ομάδα. Ο Μαρίνος ήταν πολύ έξυπνος ως ποδοσφαιριστής και αυτό φαίνεται τώρα στη δουλειά του. Είχε όλα τα στοιχεία που έδειχναν ότι θα γίνει προπονητής».

«Λέμε τον πόνο μας»

Όσον αφορά στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, δεν ήθελε να πει μεγάλα λόγια. Παραδέχτηκε ότι είναι «ταλαντούχος» και του ευχήθηκε για το μέλλον του. «Μακάρι να κάνει καριέρα και να έχει η Ελλάδα άλλη μία επιλογή στους τερματοφύλακες», επεσήμανε.

Ερωτηθείς ο Γιόζεφ Βάντσικ αν κρατά επικοινωνία με παλιούς συμπαίκτες έδωσε αφοπλιστική απάντηση. «Μιλάω με πολλούς. Αλλά τι να πούμε; Λέμε τον πόνο μας. Τι άλλο να πούμε;», είπε και σε εκείνο το σημείο η κουβέντα μεταφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας, την οποία το «βουνό» έδειξε ότι τη νοιάζεται σφόδρα.

«Κάθε μέρα ακούμε και κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι γίνεται. Έχουμε χάσει τη μπάλα με αυτά που ακούμε για τα χρέη. Ενδιαφερόμαστε όλοι να μάθουμε τι ισχύει, για να ξέρουμε. Να γνωρίζει όποιος θέλει να μπει στην ομάδα και να βοηθήσει», ανέφερε με ταξύ άλλων και κατέληξε : «Αν η ομάδα χρωστάει, τότε γιατί έκανε τόσες μεταγραφές; Ή υπάρχει τελικά οικονομικό πρόβλημα ή κάτι άλλο γίνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags