Facebook Pixel Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-3
| 2017-11-19 19:08:00

Πέρασε… αέρα ο Αστέρας από τα Χανιά, «βυθίζεται» ο Πλατανιάς!

Sportdog Team
Πέρασε… αέρα ο Αστέρας από τα Χανιά, «βυθίζεται» ο Πλατανιάς!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Αρκάδων με 3-0!

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον Πλατανιά στη μάχη των ουραγών της Superleague και τον έβαλε σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.

Οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή, προηγήθηκαν με τον Γκοντό στο 11’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Πασαλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Τη νίκη των Αρκάδων «κλείδωσε» ο Μανιάς, που έκανε το τελικό 3-0 στο 72’.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ: Σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα οι παίκτες του Πλατανιά δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση και μάλιστα σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία τους στο πρωτάθλημα!

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πλατανιά, ο Μανουέλ Ρόκα εφάρμοσε σύστημα 4-3-3. Ο Κοκκαλάς γκολκίπερ, Στάθης, Ντικαμονά, Στάμου και Βάντερσον στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, Αγγελόπουλος και Πατράλης στον άξονα, με τον Δημούτσο σε πιο προωθημένο και οργανωτικό ρόλο, Ενσικουλού δεξιά, Κοροβέσης αριστερά και στην κορυφή ο Μπούτνικ.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάββας Παντελίδης. Ο Αθανασιάδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Ιγκόρ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Γιαννούλης στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, κέντρο με Μουνάφο και Ιγκλέσιας και πιο μπροστά τους τον Γκοντό, Τόνσο αριστερά, Καλτσάς δεξιά και Τσιλιανίδης στην επίθεση.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Πασαλίδη ήταν αυτό που… έκοψε εντελώς τα πόδια των παικτών του Πλατανιά. Ο αμυντικός του Αστέρα έκανε το 2-0 με κεφαλιά από φάουλ του Καλτσά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ουσιαστικά «σφράγισε» τη μοίρα της αναμέτρησης.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Καλή η διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, που δεν επηρέασε την αναμέτρηση.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Αστέρας πήρε σημαντική νίκη, την δεύτερη συνεχόμενη, η οποία τον βοηθά να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον στην μάχη της παραμονής.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Το γεγονός ότι ο Πλατανιάς έχασε τόσο εύκολα από μια ομάδα, με την οποία θα παλέψει για την παραμονή είναι τουλάχιστον ανησυχητικό. Η ομάδα παραμένει στην «ουρά» της βαθμολογίας και ο Ρόκα πρέπει να αλλάξει πολλά, εάν οι Κρητικοί θέλουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΠΑΤΑ ΤΟ

To 1-0 του Γκοντό

Το 2-0 του Πασαλίδη

Το 3-0 του Μανιά

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46' Ντεβέσα), Κοροβέσης, Στάθης, Πατράλης, Δημούτσος (81' Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ, Ενσικουλού (73' Γκρζέλτσακ), Ντικαμονά, Στάμου.
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης,  Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82' Τσουκαλάς), Τόνσο (89' Σελίν), Γκοντό (69' Μανιάς), Τσιλιανίδης.
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Ιωάννης Κοντιζάς, Παντελής Σπυρόπουλος
Τέταρτος: Ιωάννης Νεοφυτιάδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags